Ямайка сътвори най-голямата сензация на световното за жени

15:38
Ямайка сътвори най-голямата сензация на световното за жени

Ямайка изхвърли Бразилия от световното първенство за жени, след като двата тима завършиха наравно 0:0 в Мелбърн. “Селесао”, които бяха опрени до стената и трябваше да спечелят днешната среща на всяка цена, за да успеят да продължат напред, стартираха много активно, но удари на легендата Марта, Адриана и Тамирес в първите двайсет минути бяха отразени от впечатляващата вратарка на представителките на карибите Беки Спенсър. 

Южноамериканките пропуснаха още няколко добри възможности преди почивката. През втората част момичетата от Ямайка отново показаха своята решимост да се представят на ниво и така и не допуснаха изненади. Представителките на Бразилия стигнаха до поредица от корнери, но така и не успяха да се доберат до някакви по-сериозни възможности. 

За Ямайка това бе трети пореден мач в груповата фаза на световното първенство в Австралия и Нова Зеландия, в който те не допускат гол. По този начин представителките на Карибите се класираха на второ място в група “F” и достигнаха 1/8-финалите на турнира, където ще научат своя противник в утрешния ден.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация