Стилиян Петров и Мартин Петров в един глас: Дотук сме с българския футбол! Повече не ни търсете

19:19
Стилиян Петров и Мартин Петров в един глас: Дотук сме с българския футбол! Повече не ни търсете

Стилиян Петров и Мартин Петров бяха категорични, че са дотук с българския футбол. Това решение идва минути, след като стана ясно, че новият президент на БФС е Георги Иванов.

"Господин Иванов си обяви Изпълкома, аз до края ще съм с Димитър Бербатов. Искам да поздравя Георги Иванов и да му пожелая успех. Ние сме истински и се видя, че искаме да работим за българския футбол. Стилиян Петров е дотук с българския футбол! Стилиян Петров няма да бъде в българския футбол. Искам да благодаря на целия екип на Димитър. Има хора, които искат да търсят нещо различно. Ние можем да се гордеем, че застанахме с лицата си и имената ни остават чисти. Три години се борим с проблемите в БФС", заяви Стилиян Петров.

"Аз също съм дотук с българския футбол. Ще ви помоля повече да не ме търсите, за да коментирам български футбол. Опитахме се за три години да направим нещо. Дадохме всичко от себе си. Хубаво е, че се разсеяха всякакви съмнения. Аз се прибирам в Мадрид, ще си изчистя басейна и ще си почина", категоричен бе и Мартин Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация