Онана: Много съм благодарен на феновете за подкрепата

00:15
Онана: Много съм благодарен на феновете за подкрепата

Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана разкри, че е имал проблеми с адаптацията в клуба, но вече се чувства отлично. Стражът получи доста критики за грешките си през първите месеци с екипа на "червените дяволи" но в последно време демонстрира постоянство и направия серия от важни спасявания.

"Имах повратна точка, но тя не беше на терена, а беше психологическа. Миналия сезон се преместих от Амстердам в Милано, но тази адаптация беше доста лесно. Тук ми трябваха седем, осем месеца. Това беше период, в който се учех и подхождах мач за мач", сподели Онана.

"Вече знам какъв вратар съм. Отне ми шест или седем месеца, в които не играх добре, за да мога да се чувствам добре. Беше труден период, но сега се чувствам малко по-добре. Всичко беше ново, поради много причини ми беше трудно да се чувствам у дома", допълни камерунецът.

"Съотборниците ми винаги ми напомняха кой съм, какъв вратар съм и защо дойдох в този клуб. Те вярваха в мен през целятото време и ми казваха: "Андре, имаш качествата, другото е въпрос на време. На някои им отнема две години, на някои шест месеца. Ти имаш характера да промениш нещата. Много съм щастлив, особено от феновете, които ме подкрепяха в трудните моменти. Много съм им благодарен. Всичко това е зад гърба ми. Сега е време да гледаме напред и очаквам добри времена. Бъдещето ще бъде прекрасно за всички нас", каза още вратарят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация