Ман Юнайтед може да даде втори шанс на Грийнууд

18:28
Ман Юнайтед може да даде втори шанс на Грийнууд

Сър Джим Ратклиф и сър Дейв Брейлсфорд, както и новите шефове в лицето на Омар Берада и очакваното назначение като спортен директор на Манчестър Юнайтед ще направят нов преглед на ситуацията с Мейсън Грийнууд през лятото и едва тогава ще бъде взето окончателно решение за бъдещето на играча, пише авторитетното издание “Атлетик”.

В подкрепа на написаното от изданието идват и думите на самият Ратклиф от миналата седмица, когато в свое телевизионно интервю той заяви, че ситуацията около играча ще бъде преразгледана след края на сезона. Все пак “Атлетик” допълва, че все пак е много по-вероятно Грийнууд все пак да бъде продаден, а това да са просто начини за повдигане цената на футболиста, тъй като тя значително ще падне, ако желаещите го клубове са наясно с невъзможността той отново да облече екипа на 20-кратните шампиони.

Нападателят бе арестуван през януари 2022 година, след което му бе повдигнато обвинение в изнасилване и сексуално насилие над своята приятелка. През 2023 година всички обвинения бяха снети от Кралската прокуратура, а впоследствие стана ясно, че двойката се е събрала и очаква дете. През лятото той премина в Хетафе, където възроди кариерата си и привлече интереса на някои от големите клубове като Барселона и Атлетико Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация