Дерменджиев: Трябва да бъдем много умни

17:29
Дерменджиев: Трябва да бъдем много умни

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви на официалната пресконференция преди реванша срещу Сервет в Лигата на конференциите, че отборът му трябва да играе много умно. Първият двубой в Женева завърши при нулево равенство, а според наставника на "орлите" шансовете остават 50/50.

"Ритъмът утре ще бъде по-различен. Не мисля, че утрешната среща ще бъде толкова различна. Като противници се познаваме добре и се надяваме да стане един добър мач. При всички случаи резултатът беше добър за нас. Утрешният двубой остава 50 на 50. Сервет е един много добър отбор, добре окомплектован, не му пречи да играе като гост.

Трябва да бъдем много умни. Мисля, че това не е достатъчно наистина. Съперникът е добър отбор, ние се съобразяваме с това нещо. Имаме добри шансове.

Теренът в Женева не беше много добър, но не се оправдаваме с това нещо. В Разград е по-добър и да се надяваме, че това ще ни помогне. За нас е важно да сме крайни победители.

Чочев не може да бъде картотекиран. За момента всички други футболисти са добре. Предпочитам отборът да играе равномерно и като домакин, и като гост. Вкъщи, на този етап, отборът чувства подкрепата и има по-голямо самочувствие", каза Дерменджиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация