Дерменджиев: Очаква ни труден мач

20:19
Дерменджиев: Очаква ни труден мач

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори на официалната пресконференция пред медиите преди утрешния двубой със Сервет от Лигата на конференциите. Специалистът призна, че очаква труден мач, но неговият тим е фокусиран да продължат напред. Срещата в Женева стартира утре в 22:00 часа.

“Очакват ни два трудни мача, но ние сме фокусирани. Сервет са подготвени игрово по-добре от нас, защото имат пет мача за първенство вече. Това им дава някакво предимство, но при мен това не е притеснение. Мен ме интересува единствено нашият отбор как ще играе.

Сервет е един много добре окомплектован тим. Играят много време заедно и казах вече, че нас ни очаква труден мач. Искам моят отбор да се справи.

Мога само да кажа, че това беше един от добрите мачове на Лудогорец срещу Базел. Става въпрос и за двата двубоя.

Лудогорец наистина е нов отбор за България, но това е един клуб, който е отлично структуриран на високо европейско ниво и ние се гордеем с това.

В никакъв случай това, че Сервет загуби последния си мач, би повлияло на тима. Мачовете от вътрешното първенство се различават много от международните мачове. Очаквам отборът да бъде надъхан. И те също като нас искат да спечелят.

Сервет имат много добър треньор, който е направил и изградил един добър отбор. Както ние, така и те ни наблюдават, познаваме се и качеството и на двата отбора мисля, че е еднакво.

Текпетей е добре и цялата група, която е тук, е добре. Това е хубаво за мен, че мога да направя избор.

Сервет е един отбор, който използва слабостите на противника и това е голям коз за тях”, заяви Дерменджиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация