"Вълците" се почерпиха с "карамели" навръх Нова година

19:20
"Вълците" се почерпиха с "карамели" навръх Нова година

Уулвърхямптън завърши годината по възможно най-добрия начин, след като победи Евертън с 3:0. Максимилиан Килман даде преднина на домакините в 25-ата минута, а през втората част се разписаха Матеус Куня и Крейг Доусън.

За "вълците" това бе трета поредна победа. Те вече са в средата на класирането с равен брой точки с Челси и не толкова далече от местата, даващи право на участие в евротурнирите. След силната си серия Евертън пък записа трета поредна загуба в първенството. "Карамелите" се задържат извън зоната на изпадащите, но имат само точка повече от 18-ия Лутън, който е с мач по-малко.

Уулвс бе по-активен от началото и заслужено поведе в средата на първата част, когато капитанът Килман откри след удар отблизо. Това бе единственият точен удар за първото полувреме, а играчите на домакините го отпразнуваха с фланелка на Марио Лемина в памет на баща му, който почина в петък. Второто попадение дойде в 53-ата минута, когато Хуан изведе Куня на далечната греда. Бразилецът асистира за третото попадение, след като с ниско центриране намери Доусън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация