Тен Хаг: Играхме добре 72 минути

18:39
Тен Хаг: Играхме добре 72 минути

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че неговият отбор е играл добре до първия гол в мача срещу Уест Хам. "Чуковете" спечелиха с 2:0, след като отбелязаха два гола в рамките на шест минути, а първото попадение падна в 72-ата минута. След днешния резултат тимът на Дейвид Мойс изпревари "червените дяволи" , които в момента са на осмо място.

"Мисля, че играхме добре 72 минути. Не се възползвахме от шансовете си. Трябваше да поведем, но не го направихме. След това дойде един момент, в който изключихме. Голът окуражи Уест Хам. След него те бяха много агресивни, защитавайки наказателното си поле и за нас беше трудно да създаваме възможности", сподели Тен Хаг.

Попитан за слабото представяне на тима срещу водещите отбори, нидерландецът не се съгласи с оценката: "В момента ние не сме топ отбор, но видяхме миналата седмица срещу топ отбор бяхме равностойни. Не вкарахме, но имахме по-добрите възможности в мача. Там се защитавахме много добре 90 минути. Това трябва винаги да е стандартът ни и трябва да го правим във всеки мач".

Тен Хаг сподели и очакванията си за следващата година: "През 2023-та година спечелихме купа, играхме на финала на ФА Къп, завършихме трети в първенството. Имаше добри моменти, но това беше над очакванията, а в момента се представяме под възможностите си. Има причини за това, имаме много контузии. Отборът ще бъде по-добре, когато контузените се завърнат. Трябва да бъдем спокойни, да сме задружни, да се придържаме към плана и трябва да го направим заедно".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация