Отвлякоха родителите на Луис Диас

12:07
Отвлякоха родителите на Луис Диас

Кошмарни новини дойдоха за футболиста на Ливърпул Луис Диас, съобщават британските медии. Родителите на 26-годишния колумбийски играч са били отвлечени от въоръжени бандити в родината му.

Това се е случило вчера в град Баранкас, Ла Гуахира, където е израснал Луис Диас. Според все още оскъдните информации майката и бащата на футболиста са били похитени от нападатели на мотоциклети. Въоръжените похитители са поели контрол над микробуса, в който пътували родителите на Диас, и са избягали от мястото на инцидента.

По-късно стана ясно, че майката на Луис Диас е била освободена от местната полиция, но баща му все още е в плен. От момента, в който Главната прокуратура на Колумбия е научила за отвличането на родителите на футболиста, специализиран екип от прокурори, служители на Корпуса за техническо разследване, следователи от полицията и военните са в спешни действия, за да открият местонахождението на престъпниците.

От Ливърпул също излязоха с официално изявление по случая.

Ливърпул може да потвърди, че е запознат с текущата ситуация, свързана със семейството на Луис Диас в Колумбия. Горещо се надяваме въпросът да бъде разрешен по безопасен начин и при първа възможност. Междувременно благополучието на играча ще продължи да бъде наш непосредствен приоритет”, пишат от мърсисайдския клуб.

Все още не е ясно дали Луис Диас ще играе в днешния мач на Ливърпул срещу Нотингам Форест.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация