Звездата Кристиано Роналдо заблестя силно в Шампионската лига

00:22
Звездата Кристиано Роналдо заблестя силно в Шампионската лига

Ал Насър постигна драматична победа с 4:3 над Ал Духаил в третия кръг от груповата фаза на Азиатската Шампионска лига. Кристиано Роналдо собственоръчно донесе успеха на тима от Саудитска Арабия с два гола и асистенция. По този начин Ал Насър продължава да е лидер в група "Е" с пълен актив от 9 точки и до голяма степен си осигури участие в директните елиминации. 

Роналдо е в невероятна форма през последните седмици и вече има цели 33 гола в общо 38 мача с екипа на Ал Насър Рияд. Португалецът е вкарвал поне по 20 попадения на клубно ниво в 17 различни сезона и може да се похвали с рекордните в историята 783 победи. 

Кристиано подаде за гола, с който Андерсон Талиска откри резултата в 25-ата минута, а в началото на второто полувреме Садио Мане покачи на 2:0. В 61-ата минута Роналдо сътвори нещо много красиво. Той нагласи топката на левия си крак и с мощен шут от границата на наказателното поле увеличи аванса на домакините. 

При 3:0 всичко изглеждаше решено, но само в рамките на 4 минути Исмаил Мохамад и Аломез Али върнаха интригата. Надеждите на тима от Катар бяха попарени от Кристиано Роналдо, който вкара второто си попадение в двубоя след центриране на Султан Ал Ганам в 81-ата минута. Малко по-късно Майкъл Олунга от Ал Духаил оформи крайния резултат.

Следващият мач на Роналдо и компания е гостуване на Ал Фейха в първенството на Шампионската лига. След 10 кръга Ал Насър е трети в класирането с 22 точки - 4 по-малко от лидера Ал Хилал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация