Пореден изблик на нервност от страна на Кристиано! Този път блъсна човек от противниковия щаб

14:31
Пореден изблик на нервност от страна на Кристиано! Този път блъсна човек от противниковия щаб

За пореден път след трансфера си в Саудитска Арабия Кристиано Роналдо демонстрира недоволство и нападна съдиите. Този път нападателят на Ал Насър се ядоса на рефер в изминалия мач срещу Шабаб Ал Ахли (ОАЕ) от плейофа за влизане в груповата фаза на Шампионската лига на Азия.

Отборът на португалеца спечели с 4:2, но на полувремето губеше с 1:2, което го изнерви. При излизането си от терена за паузата Роналдо се развика на един от страничните съдии с думите “Събуди се”. Според медиите той е претендирал поне за няколко дузпи срещу него, като нито една не беше отсъдена, както и за неправилно зачетен гол на противника заради засада.

След това пък афектираният Кристиано изблъска грубо човек от щаба на Ал Ахли Шабаб, който се опитваше да си направи селфи с него.

В крайна сметка Ал Насър успя да обърне развоя на срещата и ще играе в групите на турнира.

Откакто е в Саудитска Арабия, КР7 често не сдържа нервите си и спори със съдиите. Наскоро пък той плисна с вода оператор, който го снимаше, а отделно в друга среща беше заснет да рита бутилките край скамейките. През май звездата избута друг кандидат за снимка с него. В същото време съперников футболист разкри, че на терена Роналдо постоянно крещи по съотборниците си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация