Мечтано начало в Шампионската лига за Роналдо

00:10
Мечтано начало в Шампионската лига за Роналдо

Ал-Насър започна участието си в тазгодишното издание на Шампионската лига на Азия с победа с 2:0 като гост на иранския Персеполис. Кристиано Роналдо и компания наложиха волята си с две попадения през второто полувреме. Този път португалецът не бе сред голмайсторите, а точни за саудитския тим бяха Абдулрахман Гариб в 62-рата и Мохамед Касем в 72-рата минута.

През първата част мачът бе равностоен и никой не успя да намери верния път към гола.

Важен момент в срещата бе в 52-рата минута, когато домакините останаха в намален състав, след като Милад Сарлак си изкара втори жълт и червен картон.

Саудитите се възползваха от това и в 62-рата минута откриха резултата. Роналдо изведе Марсело Брозович в наказателното поле, той подаде за Гариб, който стреля към вратата и с доза късмет топката рикошира в защитник и се озова в мрежата за 0:1.

В 72-рата минута гостите решиха всичко в своя полза. Гариб подаде за нахлуващия зад гърба му Касем, който технично овладя топката и с удар в сглобката на вратата отбеляза красив гол за 0:2.

С този успех Ал-Насър взе първите си 3 точки в група "Е" и поведе в класирането. Персеполис остава на дъното с нулев актив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация