Люк Шоу ще отсъства още поне пет седмици

17:58
Люк Шоу ще отсъства още поне пет седмици

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг разби надеждите на феновете на отбора, че Люк Шоу скоро ще се завърне в игра. Левият бек получи контузия още в дербито с Тотнъм на 19 август и вече пропусна девет мача на клубния си отбор, като очакванията бяха, че скоро трябва да поднови тренировки. Според Тен Хаг обаче английският национал няма да бъде на линия до следващата пауза за националните отбори, която е в средата на ноември. Това означава, че най-вероятно Шоу ще пропусне още седем мача, като в това число влиза и дербито на Манчестър следващата седмица.

Аарън Уан-Бисака, който получи травма на 18 септември срещу Брайтън, е по-близо до това да поднови тренировки. Каземиро също е травма след мачовете на Бразилия, но ще бъде готов за дербито следващата седмица.

„Не очаквам Люк Шоу да е готов за следващия блок от мачове. Варан се завърна, Серхио Регилон – също. Амрабат също е на разположение. Уан-Бисака не е далече от това да се поднови тренировки с отбора и да се завърне“, заяви Тен Хаг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация