Юнайтед продава Грийнууд за 25 милиона евро

07:40
Юнайтед продава Грийнууд за 25 милиона евро

Манчестър Юнайтед определи цената, на която е готов да се раздели с Мейсън Грийнууд. В момента играчът е под наем в Хетафе в Испания, където се представя на ниво и привлече вниманието към себе си, като няколко клуба се интересуват от него. Севиля е пръв на опашката за англичанина и от "Олд Трафорд" са склонни да го продадат, ако получат желаната цена, твърди "Дейли Експрес".


От Юнайтед са поставили цена в размер на 25 милиона евро на Грийнууд. Младокът вече се разписа за Хетафе в мача със Селта. Той използва паузата за националните отбори, за да подобри допълнително формата си за предстоящите мачове на своя тим, след като пропусна предсезонната подготовка на Манчестър Юнайтед.


Грийнууд беше принуден да напусне “Олд Трафорд” заради негативния отзвук покрай ареста му и разследването по обвинението за насилие над приятелката му. По-късно процесът беше прекратен, след като дамата оттегли жалбата си. Остана обаче черно петно върху името на нападателя, както и доста силно обществено несъгласие с евентуалното му връщане в състава на "червените дяволи". Именно това доведе и до преотстъпването му в Хетафе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация