Съотборник на Погба е разтревожен за състоянието му

18:53
Съотборник на Погба е разтревожен за състоянието му

Нападателят на Ювентус Тимъти Уеа разкри, че често посещавал дома на съотборника си Пол Погба, за да проверява дали е добре. Френският национал бе наказан, след като даде положителна допинг проба.

“Пол минава през труден период аз често го посещавам, за да се уверя, че е добре. Той е страхотен човек”, сподели Уеа. Играчът допълни, че се е сближи именно с Погба и Мойс Кийн след пристигането си в Ювентус през лятото. “Федерико Киеза и Душав Влахович също ми помогнаха. Уестън Маккени беше много важен. Той винаги носи позитивна енергия”, допълни той.

Американският национал разкри, че се адаптира към новата си роля, тъй като играе като халф-бек в схемата на Масимилиано Алегри. “Уча се в новата роля, което е важно за мен. Играя на по-дефанзивна позиция в Ювентус, но се адаптирам добре. В тима на САЩ съм част от тримата атакуващи халфове зад централен нападател с качества като тези на Пулишич или Рейна. Тази позиция ми харесва много”, обясни Уеа.

“Някои мислят, че Алегри има дефанзивен подход, но според мен това е добре, защото защитата е основа, за да се постигат успехи”, каза още играчът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация