Николо Фаджоли е натрупал дълг в размер на 70 000 евро към нелегален букмейкър

23:28
Николо Фаджоли е натрупал дълг в размер на 70 000 евро към нелегален букмейкър

Колумнистът Фабрицио Корона продължава да прави разкрития за полузащитника на Ювентус Николо Фаджоли, като твърди, че заради пристрастяването си към хазарта футболистът дължи 70 000 евро на нелегален букмейкър.

Именно Корона пръв съобщи, че Фаджоли има проблеми с хазарта още през август, когато изглежда започна и разследването на незаконните залагания от играчи от Серия "А".

Днес, говорейки пред радио "Радио" и в собствения си канал в Телеграм, Корона твърди, че Фаджоли е задлъжнял с десетки хиляди евро заради хазарта си.

"Знам и на кого Фаджоли дължи много пари. Уверявам ви, че не само организираната престъпност управлява кръгове за залагания в Рим. Един певец и диджей, който е доста известен, е много важен букмейкър в столицата.

Знам, че има играчи, които залагат при него, и че сега Фаджоли му дължи 70 000 евро", твърди Корона.

Както е известно, скандалът с нелегални залагания набира сила в италианския футбол. Стана ясно, че освен Фаджоли, играчи като Николо Дзаниоло, Сандро Тонали и Никола Залевски също са правили нелегални залози, като срещу всички тях текат разследвания от прокуратурата. Според Корона още редица известни футболисти и президенти на клубове са замесени в скандала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация