50 000 свирки за Лукаку от "Курва Норд"

22:49
50 000 свирки за Лукаку от "Курва Норд"

Една от основните групи на феновете на Интер ще раздаде 50 000 свирки на публиката за шампионатния мач между "нерадзурите" и Рома в края на октомври, за да бъде посрещнат белгийския национал Ромелу Лукаку, който е обвинен, че е предал клуба от Милано.

"Денят на най-неприятното завръщане наближава, нека направим всичко, за да бъдем готови", написаха от групировката "Курва Норд". "29 октомври е ден, който трябва да отбележим в червено, за да изразим отвращението си към този, който ни обърна гръб по най-долния начин", написаха още феновете, без за нито един момент да споменават името на Лукаку.

"Преди мача с Рома ще раздадем 50 000 свирки, за да ги използваме всеки път, когато този, който предаде нашата фланелка, докосне топката", продължава текстът. 30-годишният Лукаку изкара сезон 2022-23 в Интер, с който завърши на трето място в Серия А, спечели Купата на Италия и участва на финала на Шампионската лига, загубен от Манчестър Сити.

Интер искаше да го привлече, но той се върна в Челси. Когато мениджърът Маурисио Почетино му заяви, че няма да различа на него, белгиецът бързо прие офертата за наем на Рома. Лукаку е вкарал 6 гола в 8 мача за Рома във всички турнири. След осмия кръг в Серия А Интер е лидер с 18 точки, а Рома е на 13-о място с 8. Двата отбора ще се срещнат на 29 октомври на "Сан Сиро".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация