Моу: Не съм аз проблемът на Рома

17:35
Моу: Не съм аз проблемът на Рома

В типичния си стил Жозе Моуриньо обяви, че той е виновен за слабите резултати на Рома през този сезон. “Вълците” имат една победа в първите си шест мача в първенството и са с актив от 5 точки.

“Искаме да печелим и трябва да печелим. Не трябва да търсим повече оправдания. Това, че имахме една точка след първите три мача, тежеше на много от играчите. Мислих си, че след победите над Емполи и Шериф, това ще се помени, но не се случи”, заяви Моуриньо.

“Сега как да се върнем на правилния път? Преди всичко трябва да имаме куража да излезем на терена утре, да имаме куража да приемем реакцията на феновете, която може да е подкрепа или разочарование. Трябва да уважим позицията им”, допълни той.

“Преди три месеца хората смятаха, че ще е почти трагедия, ако напусна. В Будапеща казах на играчите, че оставам. Два дни по-късно го казах и на феновете. През лятото имах най-голямата, най-лудата оферта за работа, която някой треньор някога е получавал в историята на футбола и я отказах, защото дадох дума на играчите, на Дан Фридкин и на феновете.

Три месеца по-късно изглежда аз съм проблемът, но аз не приемам това. Не чета вестници и не гледам телевизия, но приятели ми казват, че така се говори. Аз не съм проблемът. Има много фактори. Не можеш да кажеш, че един човек е отговорен за победите или загуби. Всички заедно сме”, каза още португалецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация