Тен Хаг: Има и пречки, но те трябва да те правят по-силен

22:00
Тен Хаг: Има и пречки, но те трябва да те правят по-силен

Мениджърът на Манчестър Юнайтед заяви, че не е изненадан от трудното начало на тима, тъй като е вече във втората си година начало на отбора и е наясно, че не винаги нещата се развиват по най-добрия начин. Нидерландецът е подложен на все по-голямо напрежение, тъй като неговият тим е в серия от три последователни загуби, а спечели само два пъти от първите си пет двубоя в Премиър лийг. Той допълни, че е важно да се печели всеки мач, за да може да се промени манталитетът. Сега “червените дяволи” гостуват на Бърнли и ще се стремят да преобърнат своето представяне.

“Това е втората ми година тук, така че знам, че не е възможно да вървиш само нагоре, ще има и пречки, но те трябва да те правят по-силен. Това е, което всички ние в съблекалнята искаме да направим. Знаем, че ще има възходи, но и падения и ние сме заедно в тях. Всички сме обединени и ще се борим в името на Манчестър Юнайтед. В този отбор трябва да печелиш всеки мач, за да се промени манталитетът. Както винаги, сега ще е важно как играем срещу Бърнли. Мачът няма да е лесен. Знаем колко интензивно играят те и трябва да кажа, че аз харесвам техния подход. Харесвам интензивността и динамиката, но ние трябва да покажем най-доброто от нашата игра, за да спечелим,” е мнението на специалиста.

След това Тен Хаг отговори на въпроси свързани с индивидуалното представяне на някои от неговите играчи, грешките на Андре Онана, несигурностите, които “червените дяволи” демонстрират в отбрана, възможността за завръщане на Джейдън Санчо и евентуалните завръщащи се след контузии.

“Казах го много пъти. Не става въпрос за представянето в задни позиции, а за 11 играчи, които трябва да си свършат работата. Ние атакуваме с 11 футболисти и се защитаваме с толкова. Когато един или двама не си вършат работата, то тогава нещата стават хазартни. Като отбор ние не постигаме резултати. Санчо? От него зависи, но срещу Бърнли няма да бъде в състава. Хари Магуайър, Рафаел Варан, Софиан Амрабат и Мейсън Маунт тренират с отбора, но ще изчакаме тренировката и тогава ще видим,” заяви нидерландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация