Дортмунд пасува за завръщане на Санчо

07:03
Дортмунд пасува за завръщане на Санчо

Бъдещето на крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо продължава да виси във въздуха. Футболистът влезе в конфликт с мениджъра Ерик тен Хаг, оплаквайки се публично от отношението към себе си, заради което бе изваден от тренировките на тима. На този етап не е ясно дали 23-годишният англичанин отново ще облече фланелката на "червените дяволи", като по-скоро клубът ще опита да го продаде през зимата, макар той да има договор за още три години.


Доскоро се смяташе, че интерес към Санчо има от бившия му клуб Борусия (Дортмунд). Именно там той разкри потенциала си, като игра за "жълто-черните" четири години, преди през 2021 година да премине на "Олд Трафорд" за сериозната сума от 75 млн. паунда. За германския клуб той изигра 137 мача, в които отбеляза 50 гола и направи 64 асистенции. Още през лятото се говореше, че вестфалци искат да го върнат в редиците си, но според "Билд" в клуба вече нямат желание да вземат англичанина.


Санчо бе взет с големи очаквания в Юнайтед, но до момента не успя да ги оправдае. Той има 82 мача, 12 гола и 6 асистенции за "червените дяволи".


Все пак на "Олд Трафорд" може и да получат оферти за крилото през зимата. Говори се, че към него интерес има от страна на Барселона. Каталунците са склонни да вземат англичанина под наем до края на сезона. Ситуацията около Санчо е следена отблизо и от Нотингам Форест, който също може да опита да го вземе в редиците си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация