Бруно Фернандеш: Ще преодолеем трудностите

17:37
Бруно Фернандеш: Ще преодолеем трудностите

Капитанът Бруно Фернандеш е оптимист, че неговият Манчестър Юнайтед ще превъзмогне кризата и ще показва далеч по-добри игри и ще постига по-добри резултати. В сряда вечер английският тим загуби с 3:4 от Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига и вече е в серия от три загуби при десет допуснати попадения.

“Очевидно това не е най-добрият етап за нас, но ще се измъкнем от тази ситуация и резултатите ще се завърнат”, убеден е полузащитникът.

“Хубавото е, че духът да се борим е налице - добави той. - Показахме воля, но трябва да го правим по-често и за по-дълго. Когато всички липсващи се завърнат, ще бъдем по-силни. Разполагаме с достатъчно опит и талант, за да превъзмогнем този период. Знам, че е трудно, но всеки първо трябва да погледне себе си. И аз като капитан правя това”.

“А и сега насреща си имахме сериозен отбор в лицето на Байерн, който е един от водещите в света. Не мисля, че някой е очаквал, че ще отбележим три гола в Мюнхен. Нямаше нужда Андре Онана да поема вината, защото виновни сме всички като отбор”, каза още Фернандеш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация