Магуайър се закани: Ще изиграя много мачове за Ман Юнайтед

17:51
Магуайър се закани: Ще изиграя много мачове за Ман Юнайтед

Бранителят на Англия и Манчестър Юнайтед Хари Магуайър, който отново бе подложен на критики след автогола, който си отбеляза в контролата с Шотландия, заяви, че няма проблеми да се справя с напрежението. Бившият капитан на „червените дяволи“ освен това изрази увереност, че ще изиграе много мачове за клубния си отбор през настоящия сезон.

"Знаехме, че ще се сблъскаме с враждебно отношение в мача с шотландците, особено през второто полувреме. Не се притеснявайте, нямам никакъв проблем с това. Те оказаха натиск върху мен. Не бих казал, че съм свикнал с това, но мога да се справя. Не бих казал, че съм човек, който има проблеми с психическия натиск. Преживях много през последните години и и бях капитан на Манчестър Юнайтед близо четири сезона. Това е огромна чест, която обаче нови и голяма отговорност и всичко, което произтича от нея. Има доста неприятни неща, наред с приятните.

До голяма степен исках да сваля напрежението от моите съотборници и да го прехвърля изцяло върху мен. Така те играят по-добре".

Бившият играч на Лестър обясни и защо в крайна сметка е останал в Манчестър Юнайтед, въпреки че Уест Хам имаше огромен интерес да го привлече през лятото. „Просто не стигнахме до споразумение. В клуба бяха щастливи да остана, а аз съм щастлив да мога да се боря за титулярно място. Всеки път, когато тренирам или играя, давам всичко от себе си. Искам да играя футбол, да участвам в мачовете. Първите четири седмици бяха тежки, защото имахме по един мач на седмица и мениджърът не ме избираше. Но сега идват голям брой мачове и аз съм сигурен, че ще играя много".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация