Тен Хаг скочи на съдиите и ВАР след поражението от Арсенал

08:21
Тен Хаг скочи на съдиите и ВАР след поражението от Арсенал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе крайно недоволен от съдийството в мача с Арсенал, загубен от неговия тим с 1:3. Той смята, че е имало поне 3 грешни отсъждания, които са повлияли на изхода на мача - отмененият гол на Гарначо, неотсъдена дузпа срещу Хойлунд и неотсъдено нарушение срещу Джони Еванс преди отбелязването на втория гол за "артилеристите".


"Нямаше засада на Гарначо. ВАР разгледа ситуацията от грешен ъгъл. Трябва да приемем случилото се, но от правилния ъгъл се вижда, че няма засада. След това имаше неотсъдена дузпа срещу Хойлунд. Накрая получихме гол, при който имаше нарушение срещу Джони Еванс, което бе абсолютно ясно", беснее Тен Хаг.


Иначе той похвали играчите си за представянето им в мача, като дори смята, че с малко късмет те са можели да си тръгнат с трите точки.


"Смятам, че представянето ни бе добро. Изиграхме добър мач, но всичко се разви против нас. С малко повече късмет можеше и да победим. Да, някой може да каже, че трябваше да реализираме положенията си, че не трябваше толкова лесно да допускаме изравняване, след като поведохме в резултата. Това е вярно, но според мен направихме крачка в правилната посока от гледна точка на играта ни. Добре разигравахме топката, макар да има какво още да подобряваме. Имаше моменти, в които можехме да се придвижим напред, но пропуснахме да направим подавания, с които да ги нараним. Като цяло обаче съм доволен и смятам, че вървим в правилната посока. Малките детайли решиха мача днес. Ако бяха зачели гола на Гарна, щяхме да победим", убеден е нидерландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация