Галатасарай и Фенербахче проявяват интерес към Дони ван де Беек

16:34
Галатасарай и Фенербахче проявяват интерес към Дони ван де Беек

Халфът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек ще има последен шанс да си намери нов отбор за този сезон. 26-годишният нидерландец не влиза в плановете на мениджъра Ерик тен Хаг, като желанието му е да напусне "Олд Трафорд", тъй като е наясно, че няма да получава много игрови минути и през тази кампания. Същото е желанието и на "червените дяволи", които искат да се освободят от голямата му заплата. Интерес към този играч има от страна на два турски гранда в лицето на Галатасарай и Фенербахче, твърди "Футбол Инсайдър".

Двата клуба имат желание да вземат Ван де Беек под наем, а от Ман Юнайтед са готови да го пуснат. Двама играчи на "червените дяволи" вече поеха в посока Турция, като Фред бе продаден на Галатасарай, а Ерик Байи отиде в Бешикташ като свободен агент.

Трансферният прозорец в повечето големи първенства в Европа вече затвори, но в Турция той все още е отворен до 15 септември. Така че все още има шанс за осъществяване на подобна сделка.

Ван де Беек бе привлечен на "Олд Трафорд" от Аякс с големи очаквания. Той обаче не успя да се наложи в тима, като до момента има 60 мача, 2 гола и 2 асистенции за "червените дяволи". Нидерландецът игра един сезон под наем и в Евертън, но и там не успя да блесне и трябваше да се завърне в Ман Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация