Легендата на Юнайтед Рой Кийн е бил нападнат от привърженик на Арсенал

15:14
Легендата на Юнайтед Рой Кийн е бил нападнат от привърженик на Арсенал

Легендата на Манчетър Юнайтед Рой Кийн е бил нападнат от фен на Арсенал по време на двубоя между двата тима вчера на “Емиратс”, в крайна сметка спечелен от лондончани с 3:1. Неприятната ситуация се е случила в края на двубоя, когато Кийн е слизал към пистата, където е трябвало да заеме своето анализаторско място след двубоя. Край един от асансьорите той е попаднал на фен, който, според твърденията, го е удари с глава в гърдите и брадичката, но до по-сериозни поражения не се е стигнало. В “Туитър” се появиха кадри, които показват как колегата на Кийн - Мика Ричардс е опрял до стената предполагаемия фен, за да го успокои, но “Дейли Мейл” твърди, че привърженикът в крайна сметка си е тръгнал преди идването на охраната.

Ситуацията бе потвърдена от “Скай Спортс” в официално изявление, което е разпространено до медиите.

“Бяхме уведомени, че полицията провежда разследване на предполагаемо нападение непосредствено преди кадрите, разпространени в социалните медии, където се вижда, че Мика Ричардс действа, за да обезвреди ситуацията,” се казва в позицията на медията.

Полицията на град Лондон също потвърди за разследването на инцидента.

“Полицията разследва нападение, за което се твърди, че се е случило на “Емиратс” по време на двубоя между Арсенал и Манчестър Юнайтед в неделя, 3 септември”, се казва в изявлението.

Рой Кийн е силно недолюбван от феновете на “артилеристите”, тъй като бе капитан на отбора на “червените дяволи”, който в продължение на години водеше тежки битки за шампионската титла с Арсенал, а той лично често влизаше в сериозни конфликти с противниковите играчи и най-вече с тогавашния с голям противник Патрик Виера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация