Илич: Направихме добра подготовка срещу квалитетни съперници

04:04
Илич: Направихме добра подготовка срещу квалитетни съперници

Отборът на ЦСКА София се завърна от подготвителния си лагер в Австрия. Треньорът на вицешампионите - Саша Илич, коментира настроението, с което се прибират играчите му в София и доколко са готови за новия сезон, който започва след броени дни.

“Важното е, че нямаме контузени играчи. Направихме добра подготовка с тези четири мача срещу квалитетни съперници. Сега ни чакат мачове, в които трябва да играем за победа. Истината е, че имахме само 9-10 дена за почивка, което е малко, но най-важното е, че нямаме контузени. Доволен съм как всички млади футболисти работиха. И Антонов, и Чорбаджийски, и Жабов. Отлично се справиха и сигурно поне един от тях ще бъде включен в отбора в близко бъдеще”, каза Илич

Сръбският специалист сподели мнението си и доколко са подготвени 31-кратните шампиони за предстоящите европейски битки и дали този път ще се класират за груповата фаза на Лигата на конференциите, която през миналия сезон бе пропусната.

“На първо място, ние изтеглихме възможно най-тежкия съперник за втория кръг на квалификациите - румънският Сепси. Но ние трябва да вървим стъпка по стъпка, за да осъществим амбициите си, които са да влезем в групите на Лигата на конференциите”, уточни Илич.

Отборът на ЦСКА започва сезона в efbet Лига на 16 юли (неделя) с гостуване на коравия тим на Хебър Пазарджик. Само десет дни по-късно - на 27 юли (четвъртък), е първата европейска битка срещу Сепси на стадион “Българска армия”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация