Тен Хаг: Развиваме се в правилната посока

18:25
Тен Хаг: Развиваме се в правилната посока

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че “червените дяволи” се развиват в правилната посока, а играчите му харесват натоварения график, тъй като това е начин да се развиват. Нидерландецът обаче бе твърд, че засега той и играчите му продължават да мислят мач за мач и не се вглеждат в тимовете, които са пред тях.

“Развиваме се в правилната посока, но трябва да продължим да се борим, за да се върнем в Шампионската лига. Наясно сме, че има два начина за това - Премиър лийг или да спечелим Лига Европа. Това, което трябва да направим, е да се поставим в добра позиция през април, така че засега мислите ни са концентрирани единствено върху това във всеки следващ мач да сме по-добри от предишния. Това значи, че трябва да спечелим в неделя срещу Лестър и да вземем нови три точки. Това ще изисква много енергия, но играчите ни харесват натоварения график и големите мачове. Наясно са, че по този начин човек се развива,” заяви специалистът.

Естествено, след това нямаше как той да не отговори и по новината, която в последните дни все повече се коментира навсякъде, а именно евентуалната продажба на клуба от семейство Глейзър на нови инвеститори.

“Разбира се, следим нещата, защото това е нашият клуб и ние сме ангажирани с него, но се опитваме да се съсредоточаваме върху футбола. Не съм говорил със семейство Глейзър по темата, но съм информиран за развитието на процеса. Наслаждаваме се на момента, на това, което правим заедно, и е много приятно да се работи в тази ситуация. Фокусът ни трябва да е върху мачовете и четирите турнира, в които продължаваме да участваме,” коментира Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед е трети в класирането на Премиър лийг с 46 точки, като е само на пет от лидерите Арсенал и Манчестър Сити, но лондончани имат мач по-малко. В неделя “червените дяволи” ще приемат Лестър на своя “Олд Трафорд” от 16:00 българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация