Артета иска да вземе Рашфорд в Арсенал

17:13
Артета иска да вземе Рашфорд в Арсенал

Продължаващият да храни големи надежди за първа титла в Премиър лийг от лятото на 2004-а Арсенал следи изкъсо ситуацията около Маркъс Рашфорд, твърди “Манчестър Ивнинг Нюс”.

Нападателят на Манчестър Юнайтед от месеци води преговори с шефовете на “червените дяволи”, но двете страни все още не са успели да се споразумеят за нов договор. Настоящият контракт на офанзивния футболист изтича през лятото на 2024-а и това значи, че през лятото шефовете на “Олд Трафорд” ще имат последна възможност да вземат по-сериозна сума за него, ако не успеят да го задържат.

Именно от тази ситуация обмислят да се възползват “артилеристите” и да опитат да вземат Рашфорд на “Емиратс”. Микел Артета е фен на играча и смята, че той може да донесе още повече класа и в центъра на нападанието, но също така и на фланга и много би искал да го има в състава си. От месеци се твърди, че в Пари Сен Жермен също от доста време са заявили интереса си към играча и опитват да го убедят да премине във френската столица, където би могъл да формира изключително дуо с Килиан Мбапе.

Рашфорд прави изключително силен сезон с екипа на Манчестър Юнайтед и до този момент има 21 гола и 8 асистенции в 34 мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация