Куман: Битката за титлата може да се реши този уикенд

17:04
Куман: Битката за титлата може да се реши този уикенд

Мениджърът на Евертън Роналд Куман сподели, че настоящият уикенд във Висшата лига може да се окаже решаващ в спора за първото място. В неделя неговият тим приема лидера Челси в ключов сблъсък на „Гудисън Парк”. Вторият в класирането Тотнъм пък приема градския съперник Арсенал в голямото дерби на кръга.

„Този уикенд може да е определящ в борбата за титлата. В момента разликата между първия и втория е 4 точки, като и двата тима имат трудна програма. Напрежението обаче винаги е в отбора, който изостава, защото са длъжни винаги да постигат добри резултати”, заяви Куман.

Относно предстоящия сблъсък със „сините” мениджърът на Евертън сподели: " Челси са силни и уверени, но и са наясно, че ги очаква тежък мач в неделя.” 

В първия мач между двата тима през сезона лондончани победиха „карамелите” с разгромното 5:0. Оттогава обаче мърсисайдци демонстрират отлична форма, като са загубили едва 3 от последните си 19 срещи. 

„Имахме само една среща, в която нямахме абсолютно никакъв шанс – и това бе срещу Челси. От началото до края просто нямахме шанс дори да вземем точка”, допълни още холандският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация