Почетино: Заслужавахме повече

21:45
Почетино: Заслужавахме повече

Мениджърът на Тотнъм Хотспър Маурисио Почетино не скри огромното си разочарование след загубата с 2:4 от Челси в първия полуфинален мач от турнира за ФА къп.

 

"Поздравления за отбора на Челси. Ние доминирахме, но те си вкараха положенията. Горд съм с момчетата, те играха фантастично. Челси отправи пет удара към нашата врата и вкара четири гола. Ние успяхме да реализираме само два", коментира Почетино.


"Важни са различните моменти в мача. Борихме се много здраво. Опитахме да вкараме, след като се озовахме изоставащи в резултата. Изравнихме. След това реферът даде малко пресилена дузпа. Беше трудно да се оттеглим на почивка с гол дефицит. Но започнахме чудесно второто полувреме и пак вкарахме. За съжаление, те отново успяха да ни пробият и това реши мача", допълни мениджърът на Тотнъм.


"Сега можем да гледаме напред. Изоставаме от Челси с 4 точки и ще опитаме да бием в следващия ни мач. Отборът ни е силен и фокусиран. Днес играхме срещу един от най-добрите тимове в Европа. Заслужахме повече от този мач, но това е футболът", отсече Почетино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация