Локо ГО и Нафтата отново не се победиха (видео)

20:03
Локо ГО и Нафтата отново не се победиха (видео)

Локомотив Горна Оряховица и Нефтохимик не се победиха в трети пореден мач. Двата тима завършиха наравно 1:1 в среща от група „Б“ на плейофите в първенството. Венцислав Христов се завърна след дълго лечение на контузия и успя да открие резултата в 21-та минута, но Фунду в 36-та изравни. Така Нефтохимик продължава да е на трета позиция в група“Б“ с точка аванс пред  днешния си съперник.

Срещата започна равностойно, като голови ситуации пред двамата вратари липсваха. Това се промени в 21-та минута, когато след перфектна контраатака Владислав Романов намери с прекрасен пас Венци Христов и той без забавяне шутира, като не остави шансове на Банков. След това попадение домакините се активизираха и в рамките на 4-5 минути изпуснаха две опасни положения, като и при двете Янко Георгиев се намеси блестящо. Въпреки това след едно статично положение в 36-та минута Фудну се разписа с глава и изравни резултата. 

През второто полувреме и двата тима не се примириха с това равенство, като за домакините най-близо до гол бе Кифуети, но от близо той не успя да се разпише. За Нефтохимик Йорданов в 90-та минута можеше да донесе победата, но шутът му от пряк свободен бе прекрасно париран от Банков и мачът приключи наравно 1:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация