Спокойно, корабът \"ЦСКА\" потъва!

14:00
Спокойно, корабът \"ЦСКА\" потъва!
Неразбориите в лагера на "армейците" продължават, а фенове и журналисти тънат в неведение ще го бъде ли или няма да го бъде 31-кратният шампион на България.

Доскоро по телевизията се прехласвахме по сериали като "Бягство от затвора", а сега можем да се наслаждаваме на подобен, при това с марка Александър Томов.

Едва ли обикновен човек кълнящ се, че е невинен, и че всичко свързано с него и управлението му е чисто би бил призован на разпит, а в последствие и освободен срещу парична гаранция. Така срещу сумата от 10 000 лева "Лупи" бе освободен по-рано днес, докато протежето му Александър Гарибов бе оценен по достойнство точно на половина - 5 000 лева.

Споменавайки изпълнителния директор на клуба се връщам месец назад, когато в едно негово интервю самият той по най-безцеремонния начин пред очите на симпатизантите на "червените" заяви:

"Съгласен съм дори да започнем от "В" група, тъкмо ще успеем да погасим дълговете си."

Странно как този човек си помисли дори за миг да поставя себе си над клуба и как интересите на една 60-годишна институция, каквато е ЦСКА ще бъдат потъпкани с лека ръка. В последствие дойде обвинението и към него за присвояване на пари от "армията". Хем невинен, хем привикан и освободен, но срещу парична гаранция. Е да, понякога и математиката греши, и в случаи като този то можем да приемем, че 5 000 лв. = 3 000 000 лв. Приблизително толкова е сумата на човек, за която се говори от седмици.

Но да се върнем към човекът оркестър, който уж бе в оставка, а пак коли и беси - днес Емо, утре Пената, после пък "чичовото".

Именно с името на Любослав Пенев се свързват последните новини около клуба, като бившият футболист на Валенсия и Селта е спряган за висок, дори може би за най-високия пост. Вероятно и неговият мандат ще трае толкова, колкото на героя от "Парк де Пренс", но ако за него би бил прекалено кратък, за Томов е нов шанс да продължи със задкулисните си игри в търсене на своето оневинение и начин да излезе чист от неприятната ситуация.

Въпроса е, наглостта му до кога ще продължава и колко легенди на "червения" клуб ще бъдат опетнени в преследване на една едничка цел - да поведе клуба на там, на където самия той бе повел Кремиковци и Майка България - към дъното.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nesorrrr
04.07.2008 09:07

КАКВА ИНСТИТУЦИЯ Е ЦСКА.ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ.ИЗСКУСТВЕНО КОМУНИСТИЧЕСКО ОТРОЧЕ.ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА УМРЕ.

ov3r
03.07.2008 18:48

Да не дава Господ политик да се захване с футбол. Толкова са крадливи, че и стадионите ще продадат...и кенефите на стадиона даже...

stanislav30
03.07.2008 17:18

Аз бих му дал 20 години само като му видиш престъпната физиономия. Лупи ли е Дупи ли е, ама голям ужас.