Ало, ЦСКА! Каква титла?! К’ви пет лева?!

18:23
Ало, ЦСКА! Каква титла?! К’ви пет лева?!
Къде е ЦСКА? Разбира се, че на подготовка в Боровец!
Какво
представлява тима на Стойчо Младенов в момента? Според някои - разпасана команда, която вятърът във всеки момент може да разпилее в различни посоки. Според други - постамент, върху който може да се надгражда!
Как биха изглеждали "червените" в предстоящото първенство на "А" група? Е, това вече не се знае съвсем точно - може да са жалка картинка, а може и да надминат себе си. Феновете на отбора обаче искат и вярват, че ЦСКА отново ще е първи. Но дали е възможно това да се осъществи на практика?!
Кога ще стане ЦСКА шампион? Може би всяка следваща година, но не и тази. Ясно е, че в този шампионат "армейците" няма да се борят за титлата.
Защо?!

Първо, не е сигурно дали ще се появи истински и стойностен кандидат-купувач.
Второ, не се знае дали транзакцията по смяната на властта ще се осъществи в необходимия срок, та ЦСКА да запази все още недокрай отнетия лиценз за "А" група.
Трето - ЦСКА няма да може да изгради стойностен състав, понеже в момента тима продължава да се разпродава. Клубът се раздели с Велизар Димитров (Метаруг Укр) и Ивайло Петров (АЕК Ларнака), няма ги вече Емил Гъргоров, Ланзаат (Ковънтри), Йордан Юруков (Черно море), Илко Пиргов (Отопени, Рум) и Георги Илиев (Черно море). Предстои да бъдат изтъргувани Сашо Тунчев, набеденият за суперфутболист Ней (Бейтар, Терек, Васлуй) и Зе Руи. В клубната каса може да влязат пари също от: Петре, Удоджи, Йордан Тодоров, Маркиньос, Гарсес (Ковънтри), Иван Иванов (Кьолн) ...
Да, в навечерието на първенството добрите играчи ще бъдат по клубовете, но дори Стойчо да успее да привлече класен състезател той няма да има време да го подготви и да го адаптира с "червените". При това положение нека погледнем какво става по гръбнака на Стойчовата чета.

Вратар
– след продажбата на Ивайло Петров-Пифа, между гредите ще застане Даниел Беконо, който в Берое правеше добри спасявания, но и пускаше доста вересии.
Централни защитници - управата на ЦСКА се точи да вземе около 1 млн. евро от трансфера на Сашо Тунчев. Тогава двойката централни бранители ще бъде изградена от Кирил Котев и Вуядинович, като Бранеков ще влиза при контузия на един от двамата. В този вариант отбраната ми изглежда пропуклива, а на вас?!
Дефанзивни халфове - Какво ли ще се получи, ако ЦСКА продаде някой от дефанзивните халхфове Тодор Янчев или Маркиньос?! Коментарът е излишен!
Централни нападатели - Засега Стойчо Младенов може да разчита на Евгени Йорданов и Златинов. Оставането на Гарсес е пълна енигма - ЦСКА дължи 500 000 евро на Насионал (Монтевидео), така че нападателят може да бъде продаден по спешност. Стойко Сакалиев пък може да се ядоса, че дават повече пари на чужденците, отколкото на българските футболисти. Отделно контрактът на Стойко изтича на 30 юни (по подобие на Роберт Петров) и не е ясно дали ще го поднови. Така, че в атака с Йорданов и Златинов ЦСКА май ще дели 8-9 място, например.

Проблематични изглеждат и постовете на "външните" играчи - Йордан Тодоров призна, че желае да рита в чужбина, крайните полузащитници Петре и Удоджи също не са напълно сигурни дали ще останат на "Българска армия".
Да, другите отбори тренират с по над 30 футболисти, а ЦСКА замина за Боровец с 19 (Беконо, Ивайло Петров, Настич, Тунчев, Янчев, Котев, Бранеков, Сакалиев, Иван Иванов, Виданов, Маркиньос, Неи, Зе Руи, Удоджи, Машадо, Йордан Тодоров, Евгени Йорданов, Янко Сандански и Робърт Петров), от които може някои да отпаднат. Тогава на тяхно място ще бъдат взети голобради момчета, които ще се борят с конкуренцията на попълненията: Менсур Куртиси ( Пандорф) и Пламен Крумов, който Джеки не посмя да го нарече наборчето, а просто го определи като непознат футболист, целият в лепенки и наколенки.

Ало, ЦСКА, каква титла, к\'ви пет лева?!


\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lucas_Podolski
01.07.2008 23:01

И къде ги бутате Локото. С коu играчи ше станат шампиони не мога да разбера. Половината им отбор си замина, като чорбaрския. И не могада разбера още как така от Левски не ставало нищо - отбора с най-класни играчи може би заедно с Литекс и този сезон ше го покажем...

Lucas_Podolski
01.07.2008 22:58

Постоянно чета че коментарите ми били не на място. Е КОЕ НЕ МУ Е НА МЯСТОТО. Правиш се на много интелигентен liverpool77 - засега си голословен, освен че си носиш още червените очила можеш ли да ме опровергаеш и какво имаш против статията не мога да разбера - човека показва реалността, която още не сте приели, а тя е че от отбора ви нищо не остава, че тотално се изгавриха с него!!!!
А тоя как се изказа "Но това не ни пречеше да не излизаме от тройката" Пич "тройката" няма същото значение като в Англия. А и сезон без титла за Левски или цС*ка си е провал....

SaDisTa
01.07.2008 22:03

Ало, ЦСКА, каква титла, к'ви пет лева?!
Това изчерпва всичко,нямате 1 стотинка за това тръгнахте да продавате "звездите си".Другата година може да си мечтаете за титла.Ако Левски не я спечели,Цецка па тряя да са под 3то място след Литекс и Локо СФ !
Гадни чорбарчета усетихте вкуса на В група,ама пак държавата ви прай компромиси,и ся пак злобеете

ov3r
01.07.2008 14:35

К'ви са тия статии, бе?! Само да се карат хората тука . Аз лично помня ЦСКА и с далеч по-хилав състав. Но това не ни пречеше да не излизаме от тройката. Фен съм и мнението ми е пристрастно. Но за мен колкото и слаби играчи да са в ЦСКА, другите просто ги е страх от нас!!! Пак ще излизат "наакани" срещу нас, пък ако ще и с младежите да играем!

pafata
01.07.2008 13:14

То е хубаво да се надявате обаче е ясно, че тази година шампион е или Левски, или Литекс. Този "черен" отбор няма големи перспективи пред себе си и няма нужда да се самозалъгвате.
@ adrenaline1 къде играят големите ви звезди - анимационните герои Скакауеца и Пифа?

adrenaline1
01.07.2008 10:21

Господин Тасков явно много обича да злорадства ... все пак ЦСКА поне има какво да продава , а на Левски играчите никой не иска да ги купи освен някакви жалки евреи , или турци

martototo
01.07.2008 10:07

aivano - го каза най-добре това за юношите !!!

Нека бъдем реалисти.....тази година ЛОКО ще се метне за титлата понеже правият 80 години.

Литекс ще се метнат за титлата И СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ Я СПЕЧЕЛЯТ,защото найстина имат СТРАХОТЕН отбор.

Лефски - излишно е да се говори за тази пасмина - новината там ще е ... планат се промени на ПЛАН 2010.

ЦСКА - ще стегнат отбор, който до последно ще се бори за титлата и повярвайте ми вероятноста да я спечелят НЕ Е НИКАК МАЛКА.

Както и да го гледате СЪМ НАПЪЛНО ПРАВ.

Тази година поне ще е интересно,защото както никога ще има 6 отбора - СРАВНИТЕЛНО РАВНОТОЙНИ и това като чели както никога, ще направи шампионата ни интересен.

За тези който се чудят кой са тези цели " 6 " отбора, това са лефски, ЦСКА, локо, ЛИТЕКС, черно море и СЛАВИЯ.

aivano
01.07.2008 08:29

Синята мъгла много е взела да се сгъстява и е започнала да прониква и в малките гладки сини мозъчета!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нима не виждат някои хора,че тези които останаха и ЮНОШИТЕ на ЦСКА са по-силни от всички които официално и неофициално са със сини фланелк дори и под формата на черни костюми!!!!!!!!!!!!!!!!
Тази година планът 2009 сигурно ще бъде сменен на 2999 година в който основна роля ще играят ГонзУ и Дедо Боре

liverpool77
01.07.2008 06:31

Подолски, тя статията видно си е на място, не е мръднала ни в ляво ни в дясно, ама ти май не спираш да се изказваш при това в 90% случаите НЕ на на място

Lucas_Podolski
01.07.2008 00:51

Каква тирада какво чудо. Статията си е мн на място. Обезкървяват ви и това е. Момчетааа остана ви само името, ама и Real Мадрид да се казвате с такива играчи не става. Как го решихте че литекс и ЦСКА щяли да се борят за титлата не мога да разбера. Тия от Ловеч всяка година вадят супер състав, в момента имат и най-добрия бг тряньор обаче пак нещо няма да има стигне. Миналата година с тоя отбор поне 2-ри трябваше да станат, при положение че ние проспахме цял сезон и играхме с 10% от това което показвахме преди. А за Гонзо, ами ше кажа 14 гола и ше спра до тук. И освен това той ше е там за самочувствие Христов ше бучи...

dupkarq
30.06.2008 23:55

Тасков,объркал си заглавието то звучи така АЛО,ЛЕВСКИ !КАКВА ТИТЛА?!К'ВИ ПЕТ ЛЕВА?!А

dupkarq
30.06.2008 23:29

BoBi_Levskara,ти в кой век живееш а ?Има само един шампион и той е ЦСКА

dupkarq
30.06.2008 23:21

АБЕ Defoto, sersema,эабравяйте че го няма вече ,Наско с куфарчето и няма кой дави урежда мачовете,и със тоэи куц състав воден от куцото магаре ''Гонзо''във първата 10ка не ви виждам.

dupkarq
30.06.2008 23:03

Абе,папагали смешни ,дето хулите ЦСКА,КОГА СТЕ ставали с 16 точки разлика шампиони а ?Умрелите бяхте май вие бе левскарчета смешни,банда куци коне сте вие

Makata
30.06.2008 21:58

И Аянда да се върне,пак ще ядете дървото

manunited666
30.06.2008 21:54

Аби вие ЦЕЦКАРИ сте мега эаблудени , айде беэ такива иэкаэвания от сорта на "така е те играят или за 3 или за 4 място" айде беэ айде беэ.В последните 15 години ЦСКА има 3 пети места преэ сеэоните 94-95 , 95-96 , 98-99 , 2 трети места преэ сеэоните 97-98 , 03-04 и едно четвърто място преэ сеэон 01-02 а Левски само преэ сеэон 96-97 е эавършил под второ място (96-97).И Левски има повече шампионати и купи на страната эа тоэи периот(след края на комуниэма).И сига преглътнете очеиэвадната истина , че със трети състав няма как да спечелите титлата , но не вие продулжавате с ващо грухтене , че не е така и не е така но нека всички да убием глупаците с мълчание!

MPirata
30.06.2008 19:17

Дано се сбъдне най-черната прогноза на автора на статията.

BoBi_Levskara
30.06.2008 19:13

100% е сигурно че шампшион е или Левски или ЦСКА другите отбори нямат шансове.Дано това са ЛЕВСКИ.НАПРЕД СИНИ ШАМПИОНИ

dracula_88
30.06.2008 19:02

Първо: ЦСКА ще има нов купувач, който ще бъде обявен до месец най-вероятно. Затова не е хубаво да се прави обощение толкова рано.
Второ: От титулярния състав напускат само Петров, Гъргоров и Велизар. Последния рано или късно щеше да си тръгне. Петров има нелош заместник в лицето на Беконо, а Бадема изигра посредствена пролет, особено в края.
Трето: Петре, Тунчев и Р. Петров със сигурност остават. Така ще направят вероятно и Тодоров, Янчев, Неи... И освен това ще има нови попълнения. Ландзаат, Зе Руи, Илиев и сие почти не са били титуляри и не виждам отсъствието им за обезпокоително.
ЦСКА НЕ ПОЛУЧИ ЛИЦЕНЗ ЗА ЕВРОПА, АКО НЕ СЕ БОРИ ЗА ТИТЛАТА, ТОГАВА ЗА КАКВО

dikamibb
30.06.2008 18:56

Defoto - sersema що не ходите да ядете лайната на гонзо.

sersema
30.06.2008 18:51

абе Сашо Томов президент и това е!!!

Defoto
30.06.2008 18:44

така е те играят или за 3 или за 4 място

kalamov
30.06.2008 18:44

Господин Тасков, моите уважения но статията ви е нелепа

dikamibb
30.06.2008 18:36

Ти данеби да си мислиш че откри някаква сензация.За сега може да изглежда така но не забравяй че ЦСКА никога не играе за 2-ро място.