Кошмарът БФС продължава!

17:20
Кошмарът БФС продължава!
ЦСКА в "А" група , ЦСКА във "В" група . . . . . . . пак: ЦСКА в "А" , ЦСКА във "В" група! Кошмарът Български Футболен Съюз подлуди страната с поредица от меко казано противоречиви решения . < /em>
/>
/> Вчера на "Иван Асен II" имаше събор . Събор , който за пореден път доказа неадекватността на ръководните органи във футбола ни .
/>
/> Решението: < /strong> < /em> Зелена светлина за ЦСКА , всичко е наред < /strong> . < /em>
/>
/> Изпълкома на БФС си изми ръцете пред "червената" част от България , като препоръча на Лицензионната комисия да преразгледа своето решение . По-малко от астрономически час , бе необходим на "управниците" да вземат "трудното решение" с пълно единодушие , след което Президента на БФС г-н Борислав Михайлов излезе и заяви пред журналисти:
/>
/> "От нас не зависи нищо . Всички горе гласувахме за преразглеждане на документите на ЦСКА от Лицензионната комисия , като аз самият не знам за какви точно документи става въпрос ." < /em>
/>
/> Явно всички гласуват "Да" без да знаят за какво става дума? Какви са тези документи? Какво е тяхното съдържание? Как така не се разглежда нещо и се гласува за него? Може наистина да не са от юрисдикцията на БФС , но чак пък да не се разгледат от Изпълкома! < /strong> < /em>
/>
/> Междувременно , за да бъде картинката по пълна г-н Борислав Михайлов се изказа , че за евротурнирите са пропуснати всички срокове . Само не разбрахме имало ли е такива и до кога са били те? Някой да излезе и да каже с дати! Има ли възможност за отсрочка и възражение? Това доста прилича на сценарий , съшит от начало до край с "бели конци" но се надявам съвсем скоро да разберем каква е истината и на всички да стане ясно защо се прави всичко това! Сега интересното в живота на българския футболен запалянко се отложи за четвъртък , когато се събира добре известната вече и на децата от градините Лицензионна комисия . Само да не се окаже , че от Лицензионната комисия ще продължат да протакат случая , с обяснения каквито само техните мозъци могат да сътворят и "случайно" да се подмине датата 1 юли , когато чакаме дългоочакваното писмо от УЕФА .
/>
/> Защото за всеки е ясно , че при становище на Лицензионната комисия: даваме лиценз на ЦСКА за "А" група (което не подлежи на съмнение , след вчерашното заседание на Изпълкома) , следва въпроса: Защо ЦСКА да не е редовен и за УЕФА? < /strong> < /em>
/>
/> Да не се окаже , че ако членовете на Лицензионната комисия решат да продължат театъра с марка "ЦСКА" , в който самите те участвуват , то юристите на "армейците" ще имат приятното задължение да внесат необходимите документи там където трябва , и където се играе иначе разведряващото ни Европейско първенство . Ако се стигне до там сигурно е едно , че след време "червените" ще компенсират поне малко финансови средства от неучастието на ЦСКА в Шампионската лига .
/>
/> В този ред на мисли , какво да кажем за другия "изряден" представител в турнира Интертото , отново одобрен от БФС , Черноморец 919 . Там нещата са колкото комични , толкова и сериозни . Горките хора с папионки в УЕФА въобще не знаят сигурно не ги и интересува) какъв "отбор" им изпраща БФС . Ако има символична класация на нередовни отбори , то Черноморец 919 категорично е на първо място . Но и тяхните документи явно се минали транзит през БФС , а на гара "Лицензионна" изобщо не са спрели . Войните на г-н Ивайло Дражев много приличат на Донкихотовски и едва ли ще доведат до някакви резултати , но поне запълват жалката картинка с адрес "Иван Асен II" .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

teodosi_4elsito
25.06.2008 20:13

Егати станахме за смях пред Европа!Тц тц тц,голям футбол в тая държава,няма що-направо вече се отвратих да чета за изднките на БФС!

No_ConnectioN
25.06.2008 19:34

как то се разбира маи ЦСКА беше за кои ли път изигран от говеждото БФС и единственото което 6те пожелая на подуянското отбор4е е да им се падне лесен отбор кат Арсенал например и да им напълнят кошницата!!!

Spairo
25.06.2008 19:18

Само накрая да не се окаже,че е много шум за нищо,да пуснат ЦСКА и да отпаднат още в началото ..

Vilio_4erniq
25.06.2008 18:58

само корупция има в тая тьпа дьржава и едно адекватно решение немогат да вземат

SaDisTa
25.06.2008 17:47

Докато не се оправи държавата и всички свине в нея не се измият,и Българския футбол ще страда

Frankie_Lampard
25.06.2008 17:41

Ето това е ясен пример за БФС у нас .. няма какво да се коментира, според мен много добре знаят "какво?" , "защо?" и "Как?" ,но всичко е корупция и това е..