Илюзионистът Александър Томов

15:34
Илюзионистът Александър Томов
В България няма футбол, защото нямаме добри футболисти. Вземаме чернокожи играчи, които получават маса пари, за да правят онова, което спокойно може да стори всеки един нашенски играч. С чужденците обаче се създава някаква илюзия, че се гради нещо стойностно.

Качественото обаче е на европейското в Австрия и Швейцария, а ние продължаваме да си живеем в измисления си свят, сътворен от измислените хора. Оказва се, че сме факири да преливаме от пусто в празно, даже Мистер Сенко би ни завидил на уменията. Правим всякакви дяволии, измисляме фокус след фокус, ако се тури чертата, пак сме се....наакали. Но за какво конкретно иде реч! Няма българска медия, която да не избълва "тонове" информация за случващото се в ЦСКА. Дял за голямата дандания даде дори CNN. В обществото, обаче за да се появи нещо, са нужни предпоставки, а те да се случат е необходимо просто на някой това да е угодно...

Кому е изгодно да се стане това, което сега се вихри с пълна пара в "Борисовата градина"?! Отговорът е безкрайно прост. ЦСКА е скачен съд с "Кремиковци"!

По тази логика вниманието хитро се насочва към 60-годишния футболен клуб, за да не се забелязва какво се случва в металургичния комбинат, където цял цех не може да получи като заплата, онова, което взима един футболист от Стойчовата чета.
Така, че скъпи металургични работници, честито
!
В ЦСКА, теглиха кредити, ядоха, пиха, веселиха се, взимаха по 100 000 евро за титлата, похарчиха 12 млн. евро за трофея при положение, че първото място може да се завладее с 2-3 пъти по-малка сума. А вие, скъпи бачкатори в "Кремиковци", без значение дали сте цесекари, лескари, локомотивци или слависти, ще плащате! Така ще се докаже, че наистина ЦСКА е отбор на народа, след като симпатизанти на много тимове ще плащат борчовете на "червените".

Да, ЦСКА наистина е тим на всички българи, а не както твърдяха от "Борисовата градина", любимия състав на половин България. Защото половината българи са 4 млн. души, които само по 1-2 лева да преведат на обявените сметки и дълговете ще бъдат погасени. Да, ама това далеч няма стане! Понеже на посочените банкови сметки пари ще влязат пари от няколко заможните цесекари и дребни суми от още толкова идеалисти... Да, в ЦСКА се наакаха, а сега се оглеждат, и намират Сашо Томов за основния дрисльо. Той пък се оправдава в сутрешните блокове на телевизиите, че Батков е виновникът за жълтото по гащите му.

Никой не подозира обаче, че Сашо Томов целенасочено може да изпусна нещата в "Борисовата градина"... Та, защо се стигна до тоталното наакване в "Борисовата градина", ли?!

Ами, понеже предстоят сделки за купуването на ЦСКА и "Кремиковци". Когато те не могат да се продадат на висока цена на чужд купувач, почва едно дълго, изтощително източване, обявяване в несъстоятелност и... купуване от "наш човек". Ето така се правят фокуси от майсторите на големите илюзии. С дясната ръка отвличат погледа и вниманието, а с лявата вадят или прибират нещо в джоба. Публиката се кефи, защото обича да я забавляват, илюзионистът си свършва работата, а шоуто си тече с пълна пара.

По всичко изглежда, че Александър Томов си направи и последния фокус в ЦСКА, и в "Кремиковци", но кой ли ще плаща на следващият илюзионист?! Разбира се, че народа, нали ЦСКА е отбор на народа!



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gonzo_85
11.06.2008 10:42

Еми те след време и за заплати на футболистите си ще искат пари от феновете си

dedo_praz
10.06.2008 21:15

ДО КОЛКОТО ЗНАМ ДО 20 МАЙ 8 ОТБОРА ОТ А ПФГ НЕ БЯХА СИ ПЛАТИЛИ ЛИЦЕНЗИТЕ В ТОВА ЧИСЛО И "ЛЕВСКИ". В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ СЕ ЧАКА ДО ПОСЛЕДНО С НАДЕЖДА ДА СЕ МИНЕ МЕЖДУ КАПКИТЕ! СЕГА И "КРЕМИКОВЦИ" И "ЦСКА" МОГАТ ДА СЕ КУПЯТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ!!!

kork
10.06.2008 17:53

Тия и 1 стадион едвам палнат а тоя вика 4 млн леле леле.Тия на мача на звездите (бенефисния за А група) си едвам се сабираха за 1 сектор. Най-много да имат 2 млн .Ама да се оправят кат им е била цел 1 да спечелят титлата и сами се набутаха в тея далгове.

dedo_praz
10.06.2008 17:22

 Не мисля  че  отборът ЦСКА  е виновен с нещо че в "Кремиковци" не взимат заплати  

FLY_I
10.06.2008 16:16

Що не идеш ти да управляваш ЦСКА, като много знаеш. Къде ги преброи 4 млн хахах пълен смях.

Stani_Stavrev
10.06.2008 16:04

Какви 4 милиона ве тия и 1 милион фена ако стигнат пак ще е нещо ! Пък и тва тряя си много западнал отборчец за да искаш пари от феновете за да се спасиш !