Спрете с трагедиите! Какво като сме без Бербатов?

18:29
Спрете с трагедиите! Какво като сме без Бербатов?
Бербатов се контузи....ужас, шок! Ами сега?
Страхотна шумотевица около контузията на капитана на националния отбор. От цялата тази врява си помислих, че сме загубили срещата с ЕЙРЕ преди да е започнала. Ама преди да се вдига олелия до бога е добре да се помисли малко. Да, Бербатов е класа и играе в един от най-силните отбори в световен мащаб. Контузията му е неприятна, но нека поживеем и видим дали ще е фатална, както вече някои заключиха.

Ще ви върна малко назад във времето за някои любопитни факти, които някой от вас очевидно са позабравили. Националният отбор трябва да бъде подкрепян от всеки без значение дали в него има пет човека от Литекс, трима от Вихрен, двама от Черноморец и по един от Криводол и Поморие. Без значение дали ще играе вашият любимец Гонзо, Велизар или Благой, или ще бъде пренебрегнат за сметка на някой по-несимпатичен. Спомняте си мача срещу Сърбия, нали? Точно така, срамното 1:6. В срещата Бербатов получи контузия, бе заменен, и след това се разрази страшна драма около това. Дори се говореше за отказване от националния отбор, Емил Данчев бе влязъл в ролята на адвокат, медиите прогонвали Митко от България и ред други тъпотии. Но истината е, че Бербатов играе слабичко от известно време и пасовете, които дава на Роналдо, Рууни, Ивелин Попов и който и да било, просто не са достатъчни. Нормално е един голям футболист да има подобни спадове в играта си, е това се случва и с Бербатов. Сериозно трябва да се замисля, за да се сетя за последния силен мач на Митко в Национала. От началото на квалификациите мисля няма такъв. От Черната гора ни измъкна Благо в последната минута, с Италия имахме един удар с глава на Тунчев за всичките 90 минути, а в Грузия Гошо Вратарчето и няколкото греди ни спечелиха точка. За пердаха в Сърбия неща и да се сещам, а с Швейцария двамата ловчанлии Манолев и Попов изработиха гола. Картинката в Юнайтед е горе долу същата. Последният гол на благоевградчанина е срещу Нюкасъл, на "Сейт Джеймсис Парк" за победата с 2:1 в началото на месеца. Последва почивка за ФА Къп срещу Фулъм, среща реванш с Интер, в която Митко не успя да разкрие потенциала си и 30 минути като резерва срещу Ливърпул.

Бербатов не е във форма, така че не виждам защо да се правят трагедии и да си мислим, че вече сме загубили без него в състава. Искам да внеса едно уточнение. Димитър Бербатов е най-класният ни футболист от много години насам и безспорна звезда. Липсата му в ЕЙРЕ е загуба за отбора, но нека да видим как ще се представи тима без него. Нека Митко да почине 10-на дни, а после жив и здрав да се върне в игра. Мисля си, че най-важното в този двубой е да издържи защитата. Тя е тази, която може да вземе мача в Дъблин и да ни върне в играта. Дори и Митко да беше здрав и част от отбора, малко трудно ми е да си представя, че отиваме в Ирландия вкарваме три гола на Шей Гивън и се прибираме с възродени надежди. Открива се шанс пред Митко Рангелов, който е отбелязал 6 гола от началото на Бундеслигата. За справка Бербатов има 8 в Англия, но е играл в значително повече срещи. Станимир Стоилов повика на пожар и Валери Домовчийски, който е лидер с Херта в Германия, но все още няма отговор от страна на берлинчани. Има и други варианти в лицето на Димитър Макриев, който отбеляза дежурния си гол през тази седмица за Ашдод. Определено може да се обърне внимание и на завърналия се в България Мартин Камбуров, който вече четири кръга бележи редовно и определено впечатлява с играта си. Едва ли истерията около контузията на Бербатов щеше да бъде толкова голяма, ако в редиците на България бяха Мартин Петров, Александър Тунчев и един напълно здрав Валери Божинов. Да, но сега ще трябва да се оправяме без тях. Завърналият се в състава на Сити едва ли ще може да играе повече от половин час, ако изобщо го вдигнат на крака.

Така че нека да спрем с трагедиите и истерията около контузията на Бербатов и да оставим повиканите в национала да работят пълноценно. Дано всички избраници на Станимир Стоилов осъзнават какъв шанс е това за повечето от тях и докажат, че могат да се борят и печелят.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

over_12
13.11.2009 11:48

Сякаш бербатов като е в отбора имат попеди бербатов не ни тряя бербатов,бербаров, стига стоя да си играя в Англиа *thumb_down*

goalkeaper
01.05.2009 23:16

относно бербо не мисля че има кво да се говори той си е трагедия погледнете ман колко по добре играят без тва дърво и националите ни 2 мача без него играят мн по добре отколкото 10 с него взети заедно така че бербо да си тарка скамеиката и да остави хората да играят

Aeonflux
10.04.2009 18:54

Добре,без Бербатов Юнайтед спечелиха Премиършип и Шампионска лига?А сега ми говорите,че без него били нищо.По-добре замълчете!!!!!!!

fotball
09.04.2009 09:52

MB_KrisS прав си. Разликат в нацоналния с Бербо и без него е голяма. Това си личи по резултатите.

paulo_11
04.04.2009 22:50

Бербатов не ни трябва той няма сърце за националния отбор
с мартин петров и тунчев отборът ще бъде железен

MB_KrisS
27.03.2009 00:14

Не е трагедия, че сме без Бербо. Трагедия е, че сме без двама от играчите, които ни решиха куп мачове в последните 3-4 години, а именно Марто Петров и Сашо Тунчев.

DeviLLmaN
26.03.2009 12:19

hax никой не го прави некадърник ама не може вчера да показва супер игра в манчестър а утре в българия да ракомаха само с рацете.

hax
25.03.2009 11:31

Абе хора разберете че не става само с искане, не става дори и с искане и талант. Всички плюете Берба като не прави това което искате, но никой не се замисля дали това е възможно. Според мен всички дет толко го "обичате" сте едни комплексирани хора, които яко ама мноо яко му завиждат. Тва аз не го разбирам. Той е българин. Той е земен човек, не се прави на голямата работа. Скромен е, абе с 2 думи народен човек. Вярвате ли наистина че ако може да помогне на България, той няма да го направи?? Замислете се моля ви и престанете да плюете човека, щото той не е длъжен да се опитва да помогне и като се получи всичко да мине и отмине за 2 3 дни, а после като дойде случай в който нещата да не се получат и да го направят най-големия некадърник.

DeviLLmaN
24.03.2009 16:19

mitkodan4ev съгласен съм с теб, че и други играчи има в отбора. Да има и такива каде излизат на обезболяващи и не спират да тичат имат и такива каде си измислят някакви контузии за да се пазят да клубния си тим. Кой е капитана? Кой е най-скъпо платения български играч. Аз лично Бербатов го харесвам ама ся кво да си кривим душата НИКАКЪФ ГО НЯМА за България. Колко гола има национала ли? А да те питам Тунчев ли трябва да вкарва или Бербатов. Да Бербатов може да размахва раце ама за мен най-добрия и най-старателния що се отнася за национала е Мартин Петро. Жалко, че е контузен и неможе да играе за национала (всички добре знайте заради какво най-вече е контузен) Бербатов наистина е добър играч но не е никой що се отнася за националния отбор.

svetleto_3
24.03.2009 12:50

Каквото и да говорите без Бербо и Мартин сме гола вода. *sad*

nick77
24.03.2009 09:38

Съжалявам, но и аз съм отписал националния, но не заради отцъствието на Барбо,а заради това, че изтървахме питомното срещу слабите, а сега ще гоним дивото срещу силните. Ще духаме таратора докато се вдърви краставицата *joking*

paco_kl
24.03.2009 07:49

имаше една песен-и да паднем и да бием пак ще се напием!с бербатов и без него пак ще сме на същия хал.съжалявам за едно много добро поколение футболисти които не могат да покажат на какво са способни.и за това са виновни плешивците от БФС.още с назначаването на пламен марко тотев разбрах,че всичко е отбиване на номера.този лентяй живее само от неустойки по договорите си.линч за некадърника и боклуците дето го назначиха

Pr1a7eL4e
24.03.2009 06:30

Едните пишат едно,другите съвсем друго.. ми в случая просто ще си изразя скромното мнение,без да агитирам никой. Това че Бербатов няма да играе,не означава край.. дай да се предаваме ся *smile* нека си лежи човека и да гледа мача по ТV-то .. току виж научи нещо ново .. знае ли човек . И поне според мен до сега,не е показвал кой знае какво за националния..макар,че през повечето мачове играе почти сам на терена,но и това не е най сериозното оправдание.

kaleko81
24.03.2009 06:20

Браво на DKS чудесен коментар ама нали си ни знаеш нас българите (на мен ми е добре ти като си зле) а колко сам добре аз това няма значение,колкото до Берба няма значение кои какво казва,че то целия свят вижда и го признава за ГОЛЯМ футболист просто вашите коментари скъпи "БЪЛГАРИ" са напълно излишни!!!

KiKO_feNa
24.03.2009 03:21

Валери преди няколко години наистина имаше потемциал,но си мисля че поради тези 2 тежки контузии,си мисля че вече не е сащия Валери,който дебютира на 15 години в Сериа А.Иначе талантът му е безспорен,стига да може да превазмогне травмите най-вече на психолохическа гледна точка.Макар че,лятото за един от малкото му мачоеве той вкара гол срещу Милан.
Можем да пожелаем на Валери Божинов касмет,успех и по-малко контузии в бъдеше!!!

MeToDueB
24.03.2009 00:10

ТИ гледал ли си някога Валери Божинов, че говориш така за него ? Качествата са му безспорни и това, че дебютира в италианското първенство на 15 години, красноречиво го доказва. В Лече беше великолепен играч, но сега. . контузии го мъчат. Гледах го срещу Съндерланд (явно не си го гледал) блестеше на терена. Играеше бързо с по едно докосване. Доста топка минаха през него и дузпата дойде след негов извеждащ пас и още пасове даде, но изпускаха играчите на Сити.

Ако има повече късмет и спре да се контузва, той ще докаже, че е бъдещият голям български футболист.

vsk
24.03.2009 00:09

Истина е че ще липсва но има и други български футболисти които могат да го заместят.Както няма незаменими хора така няма и незаменими футболисти.Има много момчета на които точно сега им се дава шанса да покажат какво могат(За България),не мисля че ще паднем от Ейре но за класиране дума не-може да става.Да не забравяме 1994-та когато още в първия мач ни нагърмяха Нигерийците което се и очакваше но какво пък стана после и ако не-беше нагласения Киню кой знае до къде можеше да стигне национала ни.Гледайте малко по ведро на нещата, дори и да загубим няма да е голяма трагедия.Те хората си оплетоха кошниците когато му беше времето а ние точно тогава го идухахме.Сега всичко е Божа работа!

Docker
23.03.2009 23:58

Съгласен съм със статията,да.Говориме за националния отбор-той е от 11 играчи,не е само Бербатов.Че е добър няма спор,но не е единствен.Валери Божинов е също доста спорен футболист за мен. Той май е по-известен заради жена си,отколкото заради футболните си качества.Както и да е.Дано биеме ирландците,или поне да измъкнеме ПОРЕДНИЯ хикс.

leshoqd
23.03.2009 23:42

ЛОШО момчета много лошо,аз лично мраза митко защото съм от ливърпул но това на страна значи момчета и момичета аз вярвам и мисля че ще се класираме за ЮАР,но това ще ее трудно да стане,аз лично ви питам защо митко казвате че носи отбора на гръб като в последните 4 мача на бг аз лично бях и на 4 те видях бербатов само да раздава правосъдие и да ракомаха с ръце това е 1 . 2 не сте ли се замисляли че бербатов малко преиграва след като знае че българия има мач с ейре и че контузията му е малко измислица.3 аз смятам че целия отбор без бербатов ще заиграе по добре и 4 - дано пак да чуем фразата "ГОСПОД е БЪЛГАРИН И НЕКА ГИ ПОДКРЕПИМ СРЕЩУ КИПЪР В СОФИА НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМАМЕ ШАНСОВЕ ИЛИ НЕ ДА СЕ ГОРДЕЕМ ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ !!!!

mitkodan4ev
23.03.2009 23:24

DeviLLmaN той ли трябва да направи нещо за България. Той ли е виновен за цялото безумие и всичкия този хаос, който цари в целия ни футбол. Изобщо поглеждал ли си колко гола има за националния ни отбор. Мислиш ли, че е лесно всички да чакат и гледат само теб. Това, че играе в най-големия клуб не значи, че е вълшебник. Може ли всички да спят по терена и накрая той го отнася и всички търсим вината само в него.

charpaka
23.03.2009 23:11

ОТПИСЪЛ СЪМ ТОЗИ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР! Като цяло българският футбол куца. Дори не знам защо още гледам български мачове. Май трябва да спрем интереса към БГ футбола за да светне лампичката на всички занимаващи се с футбол в БГ да се осъзнаят и да проверят къде грешът. Хора съсредоточете се към футбола извън БГ там поне момчетата се раздават на максимума на възможностите си. Дори мисля да гледам от сега нататък руското първенство, което се очертава след най-интересните в Европа.

stormlord
23.03.2009 23:10

Няма незаменими играчи,сега е момента да се даде шанс на Камбуров например.Не знам защо никой не обръща внимание на Димитър Макриев,който често бележи.Успех на нашите.Българи-юнаци!

Crissstiano
23.03.2009 23:06

Аз също не съм най-големия фен на Бербатов,но да казвате че нищо не е направил за националния отбор,това вече са пълни глупости

MCFOXXX
23.03.2009 22:48

Статията отразява реалността и чисто и просто е ИСТИНА!

BUBOLE4O_ME4O
23.03.2009 22:47

Днес е денят, в който спирам да пиша коментари за този Българин бербатов. Нормално е да си контузен, когато играеш със статут на високо платена манекенка, която печели слава само от глупави коментари на глупци, комплексирани селяндури и хора, които не могат да намерят собствения си път в живота и заради това си издигат кумир и си представят с колко пари разполага и т.н. бербатов е звезда за Благоевград, и пълна нула в световен мащаб. След няколко години никой няма да го помни, защото нищо няма да направи за национала, а както се вижда и почти нищо не прави за Манчестър *sad* Помнете ми думите. Замислете се за великите футболисти от нашето време-те са запомнени не само на клубно ниво, а и на национално...футболисти като Зидан, Кан, Анри, Недвед, Роналдино и доста други. Те са икони, нещо което бербатов никога няма да бъде за истинските любители и фенове на "най-великата" игра на света (която в последните години се превръща в генератор за парички на ония горе) *stop*

tamplier
23.03.2009 22:44

Истината е,че С.Стоилов трябва да търси заместник на Бербатов не само за този мач.

DeviLLmaN
23.03.2009 22:43

lassitar2 напълно съм съгласен с теб !!! Добре бе хора като е такъф голям играч кво е направил за България - НИЩО. Срещу Сърбия контузен момчето а? ..... хахахахаха. Да пазисе за Ман Ютд те са по важни от България. Аз лично не одобрявам той дори да е в национала, та комоли капитан. Найстина да се докажи преди играеше много за България ама ся като е в Ман Ютд се мисли за недосегаем. Аз ще ви дам пример срещту Грузия Мартин Петров играеше на обезболяващи и даваше всичко което може (сякои знае, че след този мач Марто не играе мн месеци вече), но той излиза за България не се пази за Ман Сити. Спомням си една вечер Трифон Иванов гостуваше в ''Шоуто на Слави'' и каза нещо много вярно '' Ние отнасяхме солидни глоби от клубните си отбори само и само да играим за България''. Аз тук съм напълно съгласен. На мен не ми пука кво Бербатов е наприл за Ман Ютд или Тотнам на мен ми пука кво е направил за България. Хора осазнаите се..... Добър играч но не прави нищо за България (лично мое скромно мнение, че за България трябва да дава мило и драго).

JEP
23.03.2009 22:33

Спрете с трагедиите! Какво като сме без Бербатов? Прав е човека мача с ЕЙРЕ вече нема да е трагедия ,а комедия.........

lassitar2
23.03.2009 22:28

ov3r кви глупости ми говориш бе?Цял свят го оценил..И кой по точно?Те ако всички го ценяха като футболист щяха да се надпреварват да го купят..А доколкото си спомням,май само Ман Ю и Ман С го искаха..Обърни внимание на оценките които му се дават след всеки мач...ще забележиш че са най слабите...И както по доло споемаха имал 41 гола...има,ама срещу кого са тези голове..Срещу румъния и холандия ли?Или срещу Швеция и Хърватска...или Сърбия?Носете го на ръце....и той ще ви се изплюе в лицето като Стоичков...

Futbulfen
23.03.2009 22:25

И без него можем не се безпокоито спете спокоино бербоманиаци..време ме е да покажат момчетата,че колектива при тях може да е на ниво.. тва ше компенсира контузиите .. айде наще

WayneRoney
23.03.2009 22:23

Когато Бербо е в игра след мача на национала го плюете,а сега оревахте светосията.Мен по ме е яд за Божинов и Марто Петров отколкото за него.

Futbulfen
23.03.2009 22:22

ov3r та какво е т'ва бижу? Идват едва ли не двата най-важни мача на България и ти ми обясняваш как Бербатов бил голям и как ние сме семкаджии..еми на семкаджиите им омръзна да гледат ена псевдо звезда да разхожда нац. фланелка и да си прави реклама,на тебе не ти ли писна?! Той играл с главата си затова не тичал *joking* , той бил като компютър с финес абе добре бе сваляи му звездите и продължавай да му се наслаждаваш,но знаеш ли..нека тва наслаждаване да стане благодарение на диема+ или диема2,а не по канала по който ще предават Ейре-България(предполагам канал1).В момента ни трябват футболисти със сърце,с мисъл за победа за война на терена ако щеш,а не мърльовци или мозъци ,защото повярвай-ирландците ще ни борят буквално,няма да ни правят модно ревю или "топ моделс" турнир.Трябва момчета които могат на терена ,а не на хартия.Някой ще кажат тогава защо е в Юнайтед?! Ами просто е .. на гърба на Роби Киин е в Юнайтед *wink*

goshetto
23.03.2009 22:20

Мисля че няма разлика дали с Бербатов или без една птичка пролет не прави.А и националния се е дьнил като е бил Барби там така че не е голмя загуба

Omen
23.03.2009 22:18

стига с това ,благоевградчанин ,Бербо е Петричанин роден в с.Марикостеново ,като тинеиджар е идвал по Петрички дискотеки *smile*

SvM
23.03.2009 21:59

Ми нищо, че сме без Барби! *smile* К'во толко, не е дошъл края на света...

Castello
23.03.2009 21:56

Много добра статия *smile* Браво БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!

FLY_I
23.03.2009 21:53

ИСКАМЕ МАРТИН КАМБУРОВ СРЕЩУ ЕЙРЕ

damnit
23.03.2009 21:51

С или без него сме си жив зян, така че наистина няма нужда от големи драми... поне според мен де...

kr1s00
23.03.2009 21:41

ov3r бербатов не е националния отбор .. съжалявам , че ще ти го кажа .. наистина стойностен играч и много добър , но недейте да го боготворите повече от нужното

ov3r
23.03.2009 21:26

Хахах "какъв е ТОЯ Бербатов"? АМИ ВИЕ КАКВИ СТЕ, БЕ, СЕМКАДЖИИ? Писна ми от разбирачи. Цяяяяял свят го оценил човека, само ние, селяците тука още не можем да проумеем какво бижу имаме. Нямам думи.

geshana
23.03.2009 21:21

Хора какъв е тоя Бербатов ??? Вярно играе в Ман Юн и кво от това ??? Всеки мач на отбора си получава най-слабата оценка за мача ... В нито 1 мач не може да изпъкне дори и срещу нискоразрядни клубове .... Аз лично си признавам че по времето в което играеше в Байер Л имах плакати на него с националната фланелка във всяка стая на всяка врата и какво от това .... Явно е че Бербо е в някаква дупка .... Още по явно е че не може да се съсредоточи за националния отбор след като трябва толкова да мисли за Юнайтед и поредните си слаби изяви , заради които би трявбало Сър Алекс вече да съжалява за Тази огромна сума похарчена от него !!! Смятам че Георги Иванов (Гонзо) , Мартин Камбуров , Валери Домовчийски и защо не Митко Рангелов са достапо добри заместници най-малкото защото те имат какво да доказват и нямат тези проблеми които Бербо има!!! Смятам че ще има много груби изказвания по моето , но това е реалноста!!! На нас ни трябват играчи във форма способни да се раздадат за България а не играчи за които се Вярва че са добри , а са в някаква дупка !! Ако тряабваше само на тях да се разчита .... то дайте да дигнем Марто и въпреки че е контузен да го пуснем !!! Осъзнайте се малко *wink*

BoinaSlava
23.03.2009 21:11

Наистина никаква трагедия не е кажете ми последно време един силен мач или гол на Бербатов

don_dido
23.03.2009 21:10

DKS , първо се научи да пишеш грамотно и след това да даваш акъл. Берба е голям. Спор няма. Но това човече Стоилов е най-големия печеливш от неговата контузия. Падаме и тоя има оправдание, Берба контузен , Мартин контузен , Божинов контузен ....... Вижте играта на Литекс . Смях! Отбора с най-много национали , а играе трагично под ръководството на "най-добрия треньор " в БГ. Истината е , че в момента имаме двама футболисти от световна класа / Мартин и Бербатов/ и двамата са аут , но и с тях много трудно бихме победили Ейре като гости.Това е.

firelevski
23.03.2009 21:02

Думите на ДКС са много правилни и ми е писнало от "великите критици" като някои хора тук,които са мега ама мощно заблудени затапени абе отвсякъде черногледи и заклещени в една черупка на негативизъм!Хора разбирам че ви е яд че някой се е издигнал, но се пак е БЪЛГАРИН щом не подкрепяте българин ми викайте за ХАКАН ШУКУР!
Тапи турци сте повечето....

barcata_
23.03.2009 21:02

нема кво се извиняваш не че го плюя а напрао опикам верно кво като го няма този точно сега ще се види дали сме или добре без тоя паразид в нашата мила родна национална гордост аз сам на мнението че отбора не е съставен от един играч но този просто пречи и не само аз а много го казват не от завист а от нормално разбиране от футбол не всеки става за национал берно нее за национални той си го е доказал той е за клубни това е аз се радвам и дано проспусне и мача с кипър пак дано и се откаже догодина от нашия национален тим това щее в наша полза той повтарям е паразид това е *devil*

manekenche96
23.03.2009 21:00

Какъв тос Бербатов *stop* *wonder* Според мен Мартин Петров е по-важен.Бербатов отишал в Ман.Юн. и кво от тва .Само чака топката лВ Тотнъм Роби Кийн игра заради него.В Ман.Юн. Рууни,К.Роналдо,Гигс и т.н.

DKS
23.03.2009 20:52

Извинявам се много на целия екип на сайта...но искам да ги кажа тея думи !! МОЛЯ ВИ НЕ ПУСКАЙТЕ ПОВЕЧЕ ТЕМИ ЗА БЕРБАТОВ, МИ СТАВА АДСКИ НЕПРИЯТНО ДА ГЛЕДАМ КАК ХОРАТА ОТ НАЩА ДЪРЖАВА ГО ПЛЮЯТ !!! Незнам какво имате против българското и против това момче.. По- добре, че го нямало, той не бил във форма, той бил манекен, той бил мързелив..Бе влезте вие да играете бе големи философи станахте всички, големи разбирачи !! 67 мача - 41 гола Тва красноречиво говори за Берба, а вие стойте тука в сайтовете и оплювайте. ПЛЮЙТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ, БЕЛКИМ СЕ УДАВИМ !!!!!! На сърбите като народ им харесвам само тва, че като питаш един сърбин за някой негов сънародник абсолютно всички отговарят " ОВО Е ВЕЛИК ". Ама той може да е пълен мишок, ама ОВО Е ВЕЛИК !! Ей така трябва да сме и ние бе хора, ако ние не се подкрепяме кой ще ни подкрепи бе ??? Защо оплювате постоянно бе ??? Какъв е тоя негативизъм у вас бе ??

lestatone
23.03.2009 20:48

Здравейте, не бих желал да обидя никого, но просто бих Ви казал, че отсъствието на Мартин Петров е много по-сериозен проблем от това на Димитър Бербатов.

Samoletski
23.03.2009 20:22

Бербатов за България 67 мача - 41 гола, няма какво да си говорим. Просто сегашното поколение е слабо. За съжаление разполагаме само с Бербатов, Мартин и Стилян и хвърляме вината само върху тях (най-вече върху Берба).

winnera_
23.03.2009 20:21

Време е немската атака да заработи в лицето на Домо и Рангелов

roommen
23.03.2009 20:20

с толкова контузени и наказани футболисти едвали ще се разминем с минимална загуба , не искам да звуча песимистично но смятам че ще отидем на резултат -дано греша ....

idol_bg
23.03.2009 20:14

Само че искам да припомня на автора на статията,че почти всички от ирландския отбор играят във най-силното първенство на планетата в момента.Контузените ни звезди са единствените които играят там и чрез тях можехме успешно да се противопоставим,но за съжаление с оставащите ни играчи играещи за европейски грандове като ....Енерги....Терек и Металург Д.......можем да се надяваме единствено на минимална загуба.Колкото до твърдението че защитата била мястото където трябвало да съсреодоточим силите си....бих припомнил на автора че вече сме началото на 21 век.Всеизвестно е че най сигурния начин да надиграеш съперник е като му вземеш центъра..както се казва.Друг е въпроса че с наличните ни халфове,не виждам как това ще стане.Това че гледаме реално на нещата не значи че само плюем по отбора ни.Ще бъда много,много изненадан ако се доберем до ...Х....Иначе предвиждам минимална загуба...както се казва геройски...само с 1-0...или 2-1

Sansi
23.03.2009 20:09

Помислете колко гола е изспуснал от чисти положения.Домовчийски или Божинов са по добри варианти особено за националния отбор

hooli
23.03.2009 20:05

Вярно е, без 1 или 2, не прави победа-та невъзможна, .

iksvel
23.03.2009 20:05

Абе като гледам освен контузените и куците и сакатите са ни прекалено много. Предлагам отборът ни да е съставен от Гошо Вратарчето, а останалите - от Локо Сф. По-добър състав не може да стане. *smile*

MACTAPA
23.03.2009 20:01

тези които са на мнение че с него е по-добре нека дадът примери с кое точно е по-добре? Аз дадох мноооого добро описание че от 2003 до сега 1 добър мачсъс поне 30 положения срещу слаб отбор той вкара само 2 и тва беше

drummer
23.03.2009 19:53

Определено това е много тежка ситуация за българския национален отбор. Но контузиите са неразривна част ( а и непредвидима ) от футбола. Няма място за никакви трагедии, и за всякакви клубни пристрастия. И друг път българския национален отбор е излизал с чест от тежки и отговорни мачове. Да се надяваме,че и този път ще е така. Сега не е време за критики! Ще коментираме след срещата! *smile*

Julien
23.03.2009 19:51

Бербатов пречел, ..... Бербатов кога бил в форма ..... NO COMMENT просто *stop*

rokera_henry
23.03.2009 19:48

Кога за последно Барби е бил във форма?По добре ,че е контузен!Поне ще влезне някой с желание и хъс за изява и игра(да се надяваме да е така),някой който ще бяга и ще играе с таланта си ,а не с името си *wink*

kostinya
23.03.2009 19:46

да видим какво ще говорите след края на мача/////без БЕРБА-отбора е нула..!!!!!!само връзкарчетча....... *evil* *sick* *devil*

Futbulfen
23.03.2009 19:41

Май все повече хора са на мнение,че Барби пречи..еми време беше колко време да го чакаме да се размърда малко за националния(не че в Юнайтед мърда).Много ме е яд за Марто и сега още повече когато и Барбу няма да играе .. представете си Марто и един нападател който поне ще имитира тичане и някакво желание,а като прибавим и Сашо Тунчев в двойка естествено с Томашич то тогава ще изглеждаме наистина добре...айде юнаци и сряда мощно на националния сички да сме там особено ако хвърлим бомбата и победим Ирландия .. защото ако загубим аз лично няма да имам желание да отида мач!

pappi
23.03.2009 19:36

Май пак се напълни с турчоля тука

panko96
23.03.2009 19:35

Според мене, Бербатов играе доста пестеливо за националния и с него или без си е все тая. Мисля, че щеше да е по-лошо без Мартин.

MACTAPA
23.03.2009 19:28

"Мастар, а ти кво си направил за нацията, бе? Аре стига акъл от льохмани, дето не чинят колкото и сопола на Бербатов! "

питай майка си какво съм направил, я лови гората и погледни че всички са на мнение че националния просперира без беби

sotirikon
23.03.2009 19:22

Мастар, а ти кво си направил за нацията, бе? Аре стига акъл от льохмани, дето не чинят колкото и сопола на Бербатов!
*evil*

eurofutbola88
23.03.2009 19:21

*joking* жалки българи неща да ви гледам резила 3:0 ще паднете независимо кой ще играе а аз ако съм на бербатов на мястото сам ще се откажа от тоя национален отбор 1,90 ще си сложа 10000 лв за победа на ейре а вие ще се тухкате защо падате

Milan1989
23.03.2009 19:18

''Като сте без него ще паднете кфо толкова'' -MegaShooter
Кой ние бе- ти какъв си нещо пишеш на български значи си българин или кфо толкова не си *sick*

lucky_79
23.03.2009 19:05

Дайте да си кажем истината,че отзад в защита сме си зле,кой и да викнат това е! Напред може да се измисли нещо ама в защита освен вратар, извинете ама и от Левски и Цска и кой и да е отбор сме си гола вода!

pappi
23.03.2009 19:03

За мен по-притеснителното е,че И Божинов може да пропусне мача *sad* Дано не започне и Велизар Скакауеца,че тогава го закъсваме *thinking* За победа трудно може да става въпрос...макар аз да съм оптимист и да вярвам в момчетата и треньора...но тези контузии определено ще дадат отражение *sick*

Kalinho
23.03.2009 18:55

именно и без барби сме си по - добре, жалко за Мартин и Тунчев в този мач, ни трябваха повече от всякога, ще ни бъде трудно защото май - като се позамислим имат доста по класни играчи на почти всеки пост и доказан тренъор

Futbulfen
23.03.2009 18:50

Евала за темата..имайте вяра можем и без Бербатов определено *sick*

Milan1989
23.03.2009 18:49

Първо загубата на мартин бербо и евентуално божинов за мача с Ейре си е направо трагедия... Марто и Божинов са съотборници на Ричард Дън, а Бербо на О'Ший и Еванс! Какво си мислите сега..А и Бербатов познава отлично Кийн и ще насочи защитата как да го опази.Отделно Кипър ще ги бием и без тях, но проблема е в мача с Ейре където триото щеше да е безценно!И все пак Благой,Велизар и ко могат и да ни зарадват с победа, ако си повярват, а преди всичко и ние сме българи и ние мечтаем, както казва Г-н Стойлов, та да правим анализи след мача, когато ще се е видяло кой играл кой не.

MACTAPA
23.03.2009 18:46

до сега не е направил нищо за националния така че в клубния му отбор въобще ма не боли кво прай важното е че за националния само пречи. В последния мач който си спомням без него на терена имаше 6-7 играчи от Левски и играехме без ясен нападател и постигнахме доста добра победа с доста голове и красива игра, докато мачовете с бербо са си мъка най-добрата мъ изява беше като вкара 2 гола на незнам си кой изпаднал отбор и тогава коментаторите нс пираха да сипят похвали и незнам си какво все едно на Италия или Франция е вкарал. Сигурен съм в успеха щом ще сме без него (още на европейското на което бяхме единствения гол вкара Мартин Петров а и от преди това Бербатов имаше поредица от 1 година без гол за националния с игра всеки мач. Кой държи нападател без гол 1 година в титулярния отбор?????

lubo_krika
23.03.2009 18:45

евала на автора на статията,много ми хареса-дано момчетата наистина осъзнаят,защо ще облекът националната фланелка.УСПЕХ

ov3r
23.03.2009 18:41

Хич няма да спирам! Трагедията тепърва започва. Изобщо всичките тия калъфи, които ги изброи в няколко реда могат да си мечтаят да са наполовина добри колкото Митко.

angel_hi
23.03.2009 18:40

Ще има отражение като го няма,но какво да се прави контузил се е не е нарочно и не трябва да го плюем все

donatel0
23.03.2009 18:40

Мисля ,че без нещо ще играем доста по-добре.Има доста по-класни играчи от него.Дано Божинов да се оправи и да извикат Домата.

Heksi
23.03.2009 18:38

Добре бе не разбирам защо толкова го плюете това момче . Той в момента е най-добрия български футболист нормално е да липсва на отбора всяка обида по негов адрес е НЕОСНОВАТЕЛНА
Ще видиме дали ще се усети това че го няма колкото до статията статистикете не говорят нищо *sick* *stop* *thinking*

angel_hi
23.03.2009 18:37

Не е трагедия контузията на Бербатов и че няма да играе.Тъкмо ще докажем,че можем да победим и без него и че има други добри футболисти.Скорошно оздравяване на Бербо и нека и заради него победим Ейре и Грузия.