Ууууууууууууууу!

11:36
Ууууууууууууууу!
В ЦСКА нищо не е както трябва. И в Левски не е. Феновете на едните оплюха здраво Емил Костадинов още преди кракът му да е стъпил на "Армията". Тези от "Герена" пък в събота вечер псуваха цял мач не отбора, не треньора, ами... финансовия директор Константин Баждеков. И по Тодор Батков реваха.

Щеше да е смешно, ако не беше страшно. Защото, ако запалянкото почне да казва кой да управлява, футболът ще отиде на кино. Да, фенът е в правото си да освирка своя отбор, ако играе слабо. Да поиска оставката на треньора, ако няма резултати. Но не и да казва кой да е собственик, кой президент и кой - директор. Това го няма никъде, коментира вестник "7 дни спорт".

В ЦСКА вече се париха на тази каша, но пак отиват да я сърбат. Преди четири години трибуните на "Армията" оплюха Васил Божков. На него му писна да си плаща, за да го псуват. Махна се. Дойдоха едни индийски милиардери и български тарикати. И само където не закриха ЦСКА. Малко им остана и в това да успеят. Дойдоха "Титан", спасиха клуба от фалит. Сега и те излязоха криви, че са избрали Костадинов за директор. Уууууууу!

Същата история в Левски. Батков - вън! Баждеков - аут! А кой идва след тях? Филанкишията. Ще кажеш, че на "Герена" се е извила опашка от милиардери да купят Левски. Хубав, лош, Батков е този, който управлява и финансира Левски. Ама с Батков било лошо. Ами без Батков? Сектор "Б" ли ще си вади от джоба по 4-5 милиона годишно, за да покрива дупките в бюджета? На тях 5 лева за билет им се виждат много, ама тръгнали да раздават правосъдие. Айде няма нужда.

Едните казват - ние сме ЦСКА! Другите викат - ние сме Левски! Едни и същи гащници, но пък знаят да искат. Шефовете трябвало да наливат милиони. Отборите да печелят титли и купи. Феновете да са щастливи. Като няма щастие - "Уууууу!" по шефовете.
Абе, хора, вие акъл имате ли? Тези като си тръгнат, кой ще дойде? И къде са онези с парите, че нещо не се виждат?

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
29.04.2010 14:30

Тази статия е пълна глупост.Навсякъде по света е така и така ще бъде.Затова хората ходят да гледат мачове,за да се наслаждават, а не да гледат как група мошенници разпродават отбора ,а не инвистират в него.Левскар съм и да не изброявам колко мизерии направи Баткоф ...

krasenco
29.04.2010 14:09

Така,момчета!Аз не съм съгласен,че феновете нямат право да имат претенции.Обаче съм съгласен за Батков и Баждеков.Искате да се махне,а кой ще дойде?Може да дойде някой като Томов и тогава?Левски е БЪЛГАРСКИ отбор,а малко хора биха инвестирали в такъв отбор.Ако се продаде Левски,вероятноста да дойдат хора,който ще инвестират е малка.Това не е Манчестър или Ливърпул да имат някакви значителни печалби.Само за Костадинов не съм съгласен.И то не заради това,че е неспособен,а затова,че се меси в работата на треньорите,което е недопустимо.Даже с тези действия,успя да изгони Стойчо.

teenage_head
29.04.2010 13:39

Тази статия я четох преди 1 месец, ако не и повече.

Don_Gonzo
29.04.2010 12:17

Статията е от "7 дни спорт", както са показали и редакторите тук *smile*

RangerSS
29.04.2010 12:01

А така,Лукчо,скарай му се на тоя лошия автор !
Ся сериозно,какво сте се филмирали с нашите пробити отбори и първенство ? Сякаш не е ясно че клубовете в България са инструменти за пране на пари. а футболистите не са едни путки и връзкари,който предпочитат да въртят гюбеци в баровете ? Малко са тези,който не са примадони и капути,обаче тях ги взимат на запад,а не седят да играят пред 500 човека публика на стадион,който е пред срутване. Аре излезте от хулиганския филм,докато самите управници в БФС не вземат мерки,клубовете ше са такива,като фенове можем само да лаем по тоя или оня шеф.

Lucas_Podolski
29.04.2010 12:00

А вие какво се съгласявате с тоя некадърник от Донбалон (да от там е статията)! Там всичко е провокация, измет, скандал! Като някакви слепи мишки сте, някой напише 2 реда, пропити с обиди и скандали и всички са съгласни с него! Вие какви фенове сте, щом се съгласявате, че нямате думата в управлението на отбора си! Заради такива като вас футбола ни е на такова ниво!

Lucas_Podolski
29.04.2010 11:56

И какво си за захванал за Гонзо??? Да не би в Юнайтед да носят жълто-зелените шалчета против САФ! НЕ! И когато "престъпленията" на Батков към клуба са очевидни, никой няма право да критикува недоволството на феновете!!!! Кой отряза главата на златната кокошка през 2007-ма, кой изгони Мъри и Наско, точно като сложи край на златното поколение? Да не би да беше Гонзо?! за цС*ка няма да коментирам, само ще кажа Томов и ще те оставя да размишляваш!

Lucas_Podolski
29.04.2010 11:49

Ей нещастник, кой си ти бе!? Футболът е създаден за да радва феновете. Какво е един отбор, без своите фенове! Говорш с такива тежки думи за Левски и цС*ка защото си мизерно създание. Защо не се наемеш да коментираш АБСОЛЮТНО същата ситуация в Манчестър и Ливърпул???? Там кампаниите срещу спбствениците са в стотици пъти по-мащабни. НЕдоволството на феновете не е някаква прищявка, а е явен знак, че отборът има крещяща нужда от промяна. Феновете са коректив на управлението, твоите думи са все едно народа няма право да роптае срещу правителството си!

petrolet
29.04.2010 11:36

играта се играе заради феновете и ако те не са мерилото за това какво става в клуба,то тога кой е ?Според мен авторът на този текст е толкова запознат с фенството,и като цяло с футбола,колкото Веселин Топалов от космонавтика *thumb_down*

velichkov
29.04.2010 11:34

Евала за статията, напълно е прав автора! *thumb_up*

FLY_I
29.04.2010 11:16

съгласен,феновете нямат никакви права над клубовете.

torres_229
29.04.2010 10:18

ХхахахАхаАа...Луда статияя.. И аз съм на това мнение.