Скиор ни блъсна, трактора ни сгази, Жилина ни жилна, Господ да ни пази!

20:15
Скиор ни блъсна, трактора ни сгази, Жилина ни жилна, Господ да ни пази!
Е, не! Не може. Не става. Не е за вярване. Всички очаквахме да влезете. Вярно, не там, където ни се искаше, но все пак да влезете. Защо, защо бе драги левскари, защо? Кажете ми, с Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед ли играхте, късмет при жребия ли нямахте, хубав резултат след първия мач ли, публиката ли не ви подкрепи, съдията ли беше хомосексуалист...

Да, сега ще искате от нас да ви разберем, нали? А защо не се опитате поне веднъж и нас да ни разберете. Вие сте хората с безбожно високите заплати и премии в България. Ние сме хората, потънали в сивото си ежедневие и чакащи малко радост, себераздаване, воля, мъжество от вас. Нещо като душевен одушник на всички проблеми, с които сме се преборили или сме загърбили, за да бъдем на стадиона, пред екраните и да ви подкрепяме. Вие въобще разбирате ли за какво става въпрос?

Това, което направихте срещу ония "трактористи" от Беларус беше престъпление. Снощното ви изпълнение не знам как да го нарека. Трябва да съм много груб и циничен, така че смятам да ви спестя някой цветущ епитет.
Какво се случи, кажете ми? Нали се бяхте отърсили от БАТЕ. Бихте Литекс, направихте хикс с Жилина там. Започнахте да показвате нещо като футбол. А те, хората със закъсал отбор, нов треньор, идеални за бой. Никога няма да забравя как преди мача с усмивка и в добро настроение треньорът им каза, че най-важното е да не допуснат гол и да си изчакат шанса. Те хората си знаеха за какво идват и как да го постигнат. А вие какво правихте там на терена? Натиск, положения, не били минали центара, един удар имали, не знам какво си още...Глупости! Глупости! Вие сте едни абсолютни тактически неграмотници. Повечето от вас са посредствени футболисти с голям вирнат нос и малко достойнства. Една топка имате да изчистите пред своята врата за цял мач и вие го направихте по най-левашкия начин.
Така че е време всички чешки, македонски, марокански и на килограм бразилски псевдофутболни елементи да си стегните дисагите и да ходите да си ритате във Вардар, Бърно или по плажовете на Рио. Но не и в Левски. Не. За Левски се иска сърце. Сърце, което малко чужденци, а и българи са имали.

Г-н Батков, какво ще кажеге сега на феновете? На пияните и дрогираните? Ами Гонзо? До кога ще се чувства цар и господар? Отива някъде в чужбина за година, година и нещо, виждат го какъв селянин и некадърник е, вкара няколко гола, ама на тренировка и после ви го връщат. А вие си го приемате с отворени обятия. О, да. Гонзо винаги е един от нас. Той винаги е добре дошъл. Нека да си върши глупостите. Той е Гонзо и е велик. Ами с ръководство и фенове мазухисти, футболисти недоразумения и държава прогнила от корупция и шурубаджанащина сме до тук.

Сезонът ви драги левскари отдавна свърши. И всички трябва да си ходите. Всички, които изгонихте от Герена малкото хора, разбиращи от футбол, а играчите си пратихте на заточение в Израел. Ако става въпрос само за мениджърски интереси и черно тото, кажете ни да ходим, да пишем и да викаме за Скрита сила (Мъдрево). Там хората поне се бият, ритат и си скъсват задниците от бягане за едната чест.

След Световното 1986 г. в Мексико се роди един много готин, стар скеч, за който току що се сетих: Ацтеките, като ни видели как сме капнали от жегата на 15-та минута и измислили четиристишието: "Мексиканци тръпнат, друг път не видели, футбол да подритват, живи с умрели".
Ако заменим мексиканци с европейци, важи си с пълна сила не само за Левски, а за целия ни футбол.


И сега чакаме пак промени, нов отбор, футболисти...като всяка година. Спрете се малко бе, хора. Вие в Левски бяхте единствените в България, които имаха дългосрочен план и политика. И в един момент тя даде резултат. Защо разрушихте всичко хубаво, което бяхте изградили? Защо? Защо не направите примерно като Манчестър Юнайтед. Сър Алекс е там от 86-та. Успехите дойдоха чак 90-те. Вие обаче нямате такова търпение. Пет сезона, шест сменени треньори примерно – това е истината за целия ни футбол. А така не става.
Не искам да говоря конкретно за снощния мач. За тактика, че кой сбъркал, кой на кого не подал, защо тоя играл на еди кой си пост...Тези въпроси ще се нищят на дълго и широко. Истината е, че паднахте вкъщи с по 0:1 от два отбора по-слаби от нас и то по абсолютно идентичен начин. И не заслужавате никакво съчувствие и разбиране от нас, безпристрастните фенове, а да не говорим за крайните ви привърженици.

Днес всички ние, които снощи треперихме и стискахме палци отново сме на работа. Аз пиша тескт, някой друг продава билетчета в автобуса примерно, трети спасява човешки живот. Различни сме, не се познаваме. Свързва ни единствено вярата във вас и надеждата. Надеждата, че този път ще успеете...Може би когато раните ни позарастнат ще си зададем и въпроса какво е бъдещето на Лавски? Какво става? Това, само бъдещето ще покаже...

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_ch
10.10.2008 11:08

Аз лично нямам нищо против да държат Кокала 10 години треньор на Левски.С него класирането във "В" регионална група им е в кърпа вързано на сините.

bendgi
04.10.2008 08:37

Браво за статиятя много добре написана и то от заклет левскар така драги ми футболисти от ЛЕВСКИ вземете пример от ЛИТЕКС и се приземете там кьдето ви е мястото!!!!

stormlord
04.10.2008 02:14

Абе боби,абе левскарче,май не си гледал мача на Левски с Черно море.С 2 дузпи и човек повече,как да иначе да свърши мача?Ами 2-та поредни сезона,дето ни измисляха наказание лишаване от домакинство точно за мачовете с Левски,дето играехме в Шумен?Точно,защото сте свикнали да си уреждате мачовете извън терена,отнасяте срама в мачовете в Европа.То да не е Родопа,като изравниха без да искат в 89-та мин,да кажат на съдията"играем до гол в нашта врата"?

OmaeN
04.10.2008 02:09

Божее.. боже защо има такива нагли хора като цскарите... Вие скоро време не сте играли нещо в Европа като гледам. И сега даите да плюем Левски...Играете си там лесните мачове от нашатата гръмнала А група и тва е.Тва че ви е яд че не сте на наше място не трябва да ни плюете.Надявам се догодина да ви видим и вас колко сте по-различни от другите ни отбори...Яд ме е че има класни футболисти в Левски ама колкото са класни, толкова и надути...За Гонзо няма да коментирам щото вече си е изпял песента.Но аз съм истински левскар и съм за името на ЛЕВСКИ!!! Завинаги независимо какво става с отбора...но искрено щях да се радвам ако цска се бяха класирали в УЕФА или ШЛ е.. по още по- добре щеше да е ако бяха Левски, но все пак щяха да представят България...

Resorter
04.10.2008 01:31

СРААААААМ, СРАААААМ И ПАК СРАААААААМ ! НЯМАМ ДУМИ ! ТОЛКОВА ХОРА ПРЕДАДОХТЕ ! НИКАКВИ СЪЧУВСТВИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ, МИЗЕРНИЦИ ! КАПКА РАДОСТ НЕМОЖЕ ДА ИМА В НАШИЯ "ФУТБОЛ" ! И ОТНОВО СРАААААААМ, СРАААААААМ - ДОКОГА ПИТАМ ИРОНИЧНО АЗ И СЕ ЧУДЯ ДАЛИ ДА ПЛАЧА ИЛИ ДА РЕВА ......

CandyBoy
04.10.2008 00:32

Тези велики куци коне от село ПодХуяне само срамят името на най-великия българин Васил Левски.Преди да мислите за каквато и да е промяна мисля само за едно...ФК "Витоша" сякаш ще да е по-добре

buzzblister
04.10.2008 00:12

Като гледам кво сте писали по долу разбирам , че заради хора като вас няма Футбол в България Гледайте Премиършип и се наслаждавайте на красотата на футбола , защото в Бг тая част я НЯМА!!!

BoBi_Levskara
03.10.2008 22:27

Не е срам да падаш от отбор завършил първи или втори във своето първенство независимо кое е то.Срамно да падаш от третодивизни холандски отборчета и от клубове с ранкзабелжете на АМАТИОРИ било то дори в контрола.И само нашето ниво било такова хаха.Ако Литекс и Черно море бяха на по високо ниво от нас тогава защосе получиха тези резултати.Левски-Литекс 2:0.Левски-Черно Море 3:0.И да не мислите че на някои в Европа му пука дали че някои БГ отбор е паднал от някакъв словашки те въобще не ни знаят.ДОбре че беше Левски в последните години та да изчисти малко името на България да видят хората в Европа че и България може да вкара отбор в ШЛ.Да видят и те че може да се държим равнойстоино на отбори като Шалке.

salvador
03.10.2008 21:01

Напишете samoletski в Google и вижте какво ще откриете - ОЛЕ!!!

pafata
03.10.2008 21:01

Чак пък срам за България... Първенството ни да не е от ранга на Испания и Англия, че подобна отпадане да ни е опозорило пред Европа. Изненади се случват постоянно, а на нас по-често, защото футболистите и треньорите ни са некадърни.

salvador
03.10.2008 20:57



Забавно и нека някои левскари ако забравят какво са "постигнали" в Европа за толкова години да си го отварят периодично - да се подсещат и да спрат да говорят небивалици.Жалки и смешни сте - точно колкото безумно слабото ви отборче.Вие сте срам и позор за България!!!!

alex_su
03.10.2008 20:50

XOSE_REYES ти си некадърник бе човек!какво искаш да кажеш...че Цска са слаби ли ? .затова догодина ви пожелавам отбор "млечно виме" за да гледам пак след мача нападали говеда на тревата.и си запазете Гузно.с него сте още по "велики"!!!

major_Gluteus
03.10.2008 20:04

Отборът на Левски записа поредната срамна страница в своята история.Сбирщината от подсредсвени и самодоволни футболисти ,малоумни и арогантни треньори, корумпирано и лицемерно ръководство опозори за пореден път името не само на Васил Левски,но и на цяла България.Ако тези аматьори имат поне малко чувство на срам и достойнсво трябва да спрат да играят футбол и да отидат в фирма ,,Чистота,,където им е мястото.Добре,че няма квалификации за влизане в А група,защото Левски ще се бори с Миньор-Бобов Дол за чувал въглища.

stormlord
03.10.2008 19:35

Божее,колко мъка има на тоя свят,боже.Някои пак плюят ЦСКА,ами гледаите себе си.Явно 94 години позор не ви стигат.Е,поне сте в историята,защото тя помни не само героите,помни и идиотите.

lastkoz
03.10.2008 19:14

Ами с ръководство и фенове мазухисти, футболисти недоразумения и държава прогнила от корупция и шурубаджанащина сме до тук.

И аз съм Левскар и мен ме е яд, ама поне малко по кадърно гипишете тея коментари. Моля и тва ми е от първо четене и сиг ако го прочета цялото ще има поне още 5-6 грешки!

BoBi_Levskara
03.10.2008 19:09

Еми аз ще ти кажа ти като неможе да си спомниш.Случайно да си чувал за МТК или Торпедо Москва .

ayskata
03.10.2008 18:43

като много знаете левскари-можели да кажете кога цска е падал от толкова слаби отбори в европа ,че нещо непомня.

kunz1
03.10.2008 18:27

Снощния мач беше една пародия на футбол леФски играха като някой селски отбор..... а Жилина само чакаха своя шанси се възползваха от него.Винаги се тръгва в евротурнирите с големи амбиции и накрая нищо не става освен че ставаме за смях пред цяла европа.Единственото хубаво нещо в цялата картина е ЧЕРНО МОРЕ много ме е яд за момчетата едно голямо браво за тях защото не се правят на велики и играха страхотно срещу много по добър съперник от Бате Борисов,Жилина и т.н

wwwrrr8
03.10.2008 18:12

жалко е не да си чорбар жалко е да падаме от бате .жилина .тампере...
а при цска жалкото е че един тумбак(томов)проваля цял сезон,цял отбор.
То не е жалко то направо си е срамно,смешно...
Евала на Черно море и наистина жалко за тях.
САМО ЦСКА

ToH1o
03.10.2008 18:10

ХАххаха ТАКА ВИ СЕ ПАДА "ОТБОРА НА НАРОДА" хахаха ЖИЛЛЛЛЛ

spalding_rs
03.10.2008 18:08

Един отбор е отбор, когато бие и в Европа, а не само по селските терени. В България футбол няма, а левскарите са доволни от 1:0 с вихрен примерно. Много ми е мъчно за снощи, но и Левски се постараха да се изложат максимално. Успех до година, ако въобще играят за някакъв турнир, но истината е, че не сме за никъде. Не визирам само Левски. Добре че имаме и отбори, които поне се борят за чест, като не могат да постигнат класиране(Черно море и Литекс).

BoBi_Levskara
03.10.2008 17:37

Нещо май май не виждам цС*ка в европа защо ли ???.А може би защото крадат от държавата после не връщат парите купуват футболисти и се радват.Ама като излезе истината на яве и къде е сега свинята ??? Седят си спокойно в кочината скрили са като п***и и чакат само Левски да се подхлъзне иначе в Европа къде сте бе а кажете ми.Кажете ми къде сте сега вие та да съдите Левски.Вас ви няма картата на футболна Европа.Как се радвам че не сам чорба.Жалка картинка сте вие отбора и феновете на цС*ка нямат свои успехи а само гледат да се радват на загубите на Левски.АХ КОЛКО ЖАЛКО е ДА СИ ЧОРБАР.

ivica
03.10.2008 17:34

Да бе сега македонци, мароканци, чехи и бразилци са виновни. Щом толкова разбираш влез ти да играеш. Да не искаш Тасевски сам да игра срещу цял отбор? Защо Вуцов го оставяше на скамейката? И сега втори мач титуляр и искаш сам да бие Жилина. Е не става така. Къде е Гонзо да вкара, нали той играе с цялото си сърце за Левски. Изобщо не викайте чужденци като можете и сами да играете

XOSE_REYES
03.10.2008 17:30

То и чорбата са толкова силни че нямам думи....Евала поне на Черно море и Литекс макар че така трябваше да играят още в първите мачове...

plamen2502
03.10.2008 17:11

ИМА ГОСПОД И ТОЙ Е АРМЕЕЦ !
ЗА БЪЛГАРИЯ И ЦСКА !

mdg1988
03.10.2008 17:09

Евала БАТЕ шапка ти свалям. Представям си колко яко е да си фен на Левски.... един отбор го**да..5 000 000 евро...Пропуснат корпоративен данък за българската хазна 700 000 евро.Един отбор слабаци 200 000 евро.Да видиш как Жилина отстраняват го**дата БЕЗЦЕННО !!! За всичко друго има eurocard/mastercard

stenli111
03.10.2008 17:08

От това по зле няма накъде вече,биха ни като на шега и БАТЕ и Жилина просто ни надхитриха ,оставиха ни да си тичаме и разиграваме топката ,а те просто чакаха удобният момент и се възползваха........а сега, защо нашите отбори немогат така...?толкова ли изпаднахме че да се държим хлапашки на терена ,игра без никаква стратегия ,а само изсипвания на топката в наказателното поле на противника и обречени пасове ,не трябва да търсим индивидуални грешки на футболисти ,това е част от футбола грешат и най големите ,вчера Бистрон сбърка фатално ,но като цяло изкара добър мач ,според мен проблемите идват от висшите етажи на управлението в футбола ни ,там ако не се оправят нещата нищо чудно ако почнем да падаме и от отбори от страни като Азербайджан,Малта и такива...жалка картина ...както каза колегата по долу СРАМ

ici
03.10.2008 17:02

Браво на човека написал го е точно както си е. От сърце и душа!

georgikn
03.10.2008 16:12

Само Левски!!! Нито БАТЕ, нито Кака Жилина нема да ни спрат да мачкаме Литекс, ЦСКА и станалите български отборчета.

bobifootball
03.10.2008 15:56

Мисля че просто няма какво да се добави.Трябва да си замълчим и просто да забравим че съществува такъв футболен отбор.И на мен ми е страшно болно и обидно от всичко сътворено до тук от така наречените футболни деятели и футболисти в Левски.Прав е е дин от колегите писали коментари по-повод снощния "футболен мач" ЗА УМРЕЛИЯ ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО.

pafata
03.10.2008 15:45

В момента има много футболисти за гонене, които проявяват изключителна некадърност. Начело на цирка обаче е Емил Велев, който явно е толкова прост, че не може и правилни тактически указания да даде. Вчера единствените, които играха със сърце бяха Петков и Жоазиньо, а другите двама, които имат някакви футболни заложби са Тасевски и Рабех.

И тук идва въпросът: какво стана с юношите? Какво стана с момчетата, които ще умрат на терена за Левски? Какво стана с прочутите планове, в които се твърдеше, че ще се даде шанс на младите? Защото юношите ни старша възраст без съмнение щяха да вкарат на Герена на БАТЕ или на Жилина, щяха поне да се стараят, щяха да го направят за публиката. Защо като се вижда че в последните 2 години сме на дъното продължаваме да залагаме на недоказани чужденци и на още по-недоказани треньори?