Някой чете ли правилника на БФС? Трябва ли да се накаже Левски?

18:42
Някой чете ли правилника на БФС? Трябва ли да се накаже Левски?
В България безумствата явно нямат край! Бой на фенове по стадионите вече се възприема като нещо абсолютно нормално, а някакви си пукнати и строшени глави не будят интереса на никой длъжностен орган.

В отложеното дерби между Левски и Литекс също не се размина без поредната екшън продукция по родните трибуните. Поради някой доста спорни решения на рефера Николай Йорданов, привърженици на шампионите от Сектор "А", подчертавам Сектор "А", се обърнаха към ложата, където бяха настанени шефовете на Литекс и започнаха да ги обиждат. В последствие, в създалото се меле, финансовият директор на "оранжевите" Величко Дихонов твърди, че е бил ударен от фен на Левски, докато други ръководни лица от щаба на "оранжевите" обвиняват "сините" фенове, че са хвърляли различни предмети по тях. От Ловеч също така разкриха, че и домакинът на Левски не е останал безучастен в създалите се мелета, като се е опитал да понашамари Небойша Йеленкович.

Безумното в случая е, че ръководни органи на един водещите клубове в родната "А" група, могат спокойно да ядат шамари в ложата на стадион "Герена". Тук не става въпрос за поредната юмручна схватка между почерпени фенове в Сектор "Б", която вече не прави впечатление на никой и дори не се обръща внимание. Тук става въпрос за ложите на стадиона на шампиона на България, където утре ще седнат президентът на Виляреал и ръководни органи от испанския клуб, които също явно не е застраховани да не отнесат някое кроше.

Господата от Дисциплинарната комисия към БФС отдавна са доказали, че са царе на неадекватните решения. Какви ли не дивотии сме слушали и как ли не е тълкувана буквата на закона. Интересно ще е и сега! Тънкият момент в случая е, какво е ВИДЯЛ и НАПИСАЛ дежурния делегат на срещата Илия Илиев. Дали изобщо се е случвало нещо или всичко е плод на богато въображение.

След подобни обвинения ПФК Левски е заплашен от сериозно наказание, включващо парична глоба и няколко мача лишаване от домакинство. Разбира се всичко това, ако органите в БФС решат, че фенове на "сините" са нанесли удар и е имало физическа саморазправа с лица от щаба на ловчанлии в официалната ложа на стадион "Герена".

Наредбата на БФС е категорична в този случай, както може да прецените и сами.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrard9000
10.02.2010 12:20

левски да ги наказват по всички периметри *thumb_up* *lol*

ioga08
15.12.2009 22:45

Гози дон-ддо н е зле да си сложи очила и то като съвет по голямя оптика но и не е зле да научи как се пише ЛЕВСКИ Фъто си е за него /фъшкия/

ioga08
15.12.2009 22:26

Да не забравят някой че ЦСКА миналото първенство бяха още по зле ,но всъщност не е там въпроса.Футбола беше красива игра -Аспарухов Котков,Диев Колед Цанев и т.н.Те играеха за публиката ,а сега играят за евро футбол.Аз лично вече писах тук че спирам да гледам български футбол но това не е само тук проблема Така е с всички спортове и особенно щангите.Оплюхме един ВЕЛИК Иван Абаджиев и сега искаме успехи.Винаги сме били неблагодарни.Показва го историята.Аз съм Карловец и ми е много обидно че някой не заслужават да бъдат Българи.Опомнете се УмницИ?теди които плюете Ботев И Левски.А колкото доРабех не може да се оспори червения картон но погледнете добре ама много добре как тръгна варненския грубиян който веднага стана изапочна да плюе съдията и да го ритат.Така че ако съдията не е поръчков трябваше поне жълт картон да му даде.А срещата задължително трябва дасе преиграе ,ако и Левскарите не играят в тези игри на евро ф утбол.Тогава решениго е -изваждане на отборите и...анолиране на първенството

niki_1961
14.12.2009 10:37

и едно предложение преди бяха ЛЕВСКИ-СПАРТАК после ВИТОША нека да си изберат едно име което да не петни националната ни гордост ....също съм против и ф.к със името БОТЕВ и други национални герои нека го помислят това УПРАВЛЯВАЩИТЕ и да не слушаме по стадионите да се гаврят със тези имена

niki_1961
14.12.2009 10:18

А пък си мисля че тези от "левски" -извинявам се че го писах с малки думи но те нямат право да носят това свято име....защото ние сме БЪЛГАРИ и уважаваме ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ ..но мразим отбора който се е нарекъл със това име.....и ако има БЪЛГАРИ да го забранят със закон на спортни тимове да носят и петнят това СВЯТО ИМЕ....няма смисъл да се вика по стадионите "долу левски" или "к-р за л---ки ...ТОВА НИКОЙ УВАЖАВАШ СЕБЕ СИ НАРОД НЕ БИ ГО ДОПУСНАЛ ...ОСВЕН НАШИТЕ ОЛИГРОФРЕНИ ако съм обидил някой да ме извини но това е истината....

RangerSS
05.12.2009 00:42

Да ни накажат.То и без това Борат няма да се бръкне за трансфери зимата,и Топ 4 ще изглежда като върха.Пак добре че е Гонзо,че великите ни "звезди" си прибират хилядарките,а на терена са зрители. Btw,tashevas показва че има и умни,достойни за уважение фенове на ЦСКА.

barca_4evar11
29.11.2009 09:42

по релси левски гази
Що е то?

*thumb_down* левски измамници *sick*

tashevas
27.11.2009 00:00

трениори,футболисти и най-вече-ПУБЛИКАТА ! *wink*

tashevas
26.11.2009 23:58

СТИГА ПОВЕЧЕ и нека утре като отидем на мача Левски-ЦСКА нека всички да се забавляваме !
*wink*

tashevas
26.11.2009 23:57

Аз съм от Цска и винаги съм уважавал противниците ...независимо дали е Литекс,Левски или Долни Богров.Нали за това е футбола бе хора да се ЗАБАВЛЯВАМЕ,а не да псуваме и да се биеме.Какво ще се постигне от тези неща-хора със счупени глави и т.н. и недай си боже някой умре.И дано някой се замисли,че тези неща дето ги правиме няма смисъл,защото футболистите взимат по 10 000 лв.,а ние вместо да взимаме удоволствието от играта правиме точно обратното!

Takeo
26.11.2009 22:09

CandyBoy изпревари ме. Радвам се,че има все още хора, които забелязват такива неща. Едно ще ви кажа на цялата страна им писна от грандоманските ви изказвания по отношение на ЦСКА и Левски. Светът не се върти около вас. Ако не биете всички други са виновни, само не и вие. Необходима е яка чистка и строги правила в тази умряла лига, за да тръгнат малко нещата. Надути пуяци, взимат по 20 бона, пък играят махленски футбол.

don_dido
26.11.2009 21:18

Стига кте ревали ве, смешници! Съдията беше перфектен! Тоя катаклизъм , ако беше станал в Пловдив , независимо на кой стадион, просто тоя отбор щеше да бъде съсипан от наказания и глоби. Педалите с буйни гриви от БФС , колко мача наказаха Черноморец за изцепките на публиката срещу Литекс ? Така ще бъде и сега. А няма да припомням как Лефски биха миналата година Локо Пд в 93 мин със супер " редовен" гол.

torres_229
26.11.2009 20:37

А бе ,вие на ЛУДИ ли се правите или сте си такива ,а ,уважаеми журналисти (ако може да се водите такива). Вие имате ли си напредстава какво се извърша на почти всеки мач ,та ако искате и не само от А група .. и от Б. Какви ли не селянски изпълнение сме виждали .. и какво - нищо. Вие знаете ли до къде ще стигне селянския ни футбол ,ако почнат наистина да се спазват тези закони - до ФАЛИТ !!! Зат'ва Бобчо и компания да си седнат на гъза и от догодина - 1. Отборите в А група да се намалят до 10. 2. Има 2ри вариант - нека си останат толкова отбори ,но не 3 ,а 5 да изпадат .. И да видим ,дали ония щял да си продава мача или ония.. 3. Нека всички тея закони да се спазват напълно и да си има специална комисиика ,която да си наблюдава тия простащини по терена. И да видим после дали нема всичко да се пооправи. Ама нали тряа да имаш глава на раменете и да я използваш ,както тряа. Просто толкова много се издразних от тая тема ,че няма до къде.

venigani
26.11.2009 20:36

Големи яйца,ще накажат Левски с лишаване 2 м от домакиство .Филма ще има обаче продължение с др отбор

siboko
26.11.2009 20:28

Ако се гледаше правилника то левски отдавна трябваше да е във Б група.Сега реват срещу ръководството на БФС което е им покривало всички издънки на малоумните им фенчета.

shinigami
26.11.2009 20:20

takeo , ти гледа ли мача левски -литекс *wonder* ако си го гледал ми кажи дали съдийството бе6е правилно със вси4ките тия картони и некадурни отсъждания не само за левски а и за литекс *wink*

shinigami
26.11.2009 20:17

какво да се накаже левски ве никои отбор не ги спазва тия правила не само левски а за финансовите задалженията на цска да не говорим

drummer
26.11.2009 20:13

Ники , вместо да питаш като олигофрен автора дали, е бил в ложата, можеше да гледаш заснетите кадри! Там ясно се вижда какво става, да не говорим, че това на Герена става за трети път...? И какво...нищо. И сега пак ще се мине по "тънката" тарифа за разлика от другите отбори. И защо? Защото така сте свикнали. *lol*

bobskia1
26.11.2009 20:12

За какво изобщо да коментираме някакви теми свързани с бг. футбол.Дайте да си гледаме европейски уредени мачове(поне хората си играят) и да спрем да ни ебе за това което наричаме български футбол.Файда от него няма.Само се псуваме по форумите и по стадионите.Нищо няма да се промени ама поне има каде да си избиваме комплексите,иначе трябва да си бием децата или жените.

lubo_309
26.11.2009 20:11

Та като прочетох цялата статия, самия и автор казва "Тънкият момент в случая е, какво е ВИДЯЛ и НАПИСАЛ дежурния делегат на срещата Илия Илиев." Не знам къде е бил и какво е видял тоя човек, ма едва ли може да следи 100% от всичко случващо се на терена, трибуните, тунелите и покрай стадиона!

lubo_309
26.11.2009 20:08

Феновете на W(*KA да не се обаждат много, много по повод на съдията, защото преди 4 дена едном*дестия се оплакваше от некаква пастичка! А иначе аз се съмнявам феновете на Левски да са скочили срещу Литекс. Нали нашите отбори се бяха "разбрали" миналото първенство, а защо да не са го направили и сега питам аз? И за да обясня за заблудените от Панчарево, феновете на Левски са скочили към Батков и ръководството на отбора, което много много не смее да се появява на Герена в последно време. Ма вие като сте кухи и не виждате през червените очила си е ваш проблем. А иначе що се отнася до наказанието няма нищо лошо. *thumb_up*

reaperchu
26.11.2009 19:49

"Следях всичко на терена, но не и по трибуните", заяви Илия Илиев ; "Имам информация и преразказвайки я, съм я отразил в доклада." И спрямо неговия доклад ще се решава какво е наказанието?!

idol_bg
26.11.2009 19:46

Ама чакайте бе....ама как така някакви си "селяни",провинциалисти, ще взимат точки на Левски на Герена.Къде се намират.Те знаят ли че това е "отбора на народа".И как смеят да са начело в А група и да имат шампионски претенции.Я чакайте да им понабием шефовете дето се осмеляват да се радват при гол на техния отбор.Това е уважаеми фенове,така разсъждават всички в Левски,от чистачката,до г-н Президента им.А какво остава за феновете им.Алооооооо ,село Софияяяяяя намирате се в Европа бе.Сега цяла България се е съюзила срещу тях и всички работят за това Литекс да е шампион.Ама ако накрая случайно сините станат шампиони,тогава всичко ще е ОК,шампионатът е честен и всичко е нормално.И видите ли това да им изгониш 2 човека вече е престъпление.Нищо че в големите първенства това са си чисти картони.В такъв случай предлагам направо всяка година да им дават титлата и купата направо,без да се игарят мачове.Хем господата от Герена ще са доволни,хем хилядите футболни фенове в БГ ще си спестят пари и нерви да гледат родните ни мачове.

lozan_kr
26.11.2009 19:45

еее как ще ги накаже Боби вие чувате ли се на тях вс е позволено и все съдията им е виновен --- съдията съдията - съдията шампион!!!

samo_levski89
26.11.2009 19:02

Ха ха ха!Само Левски трябва да се накзва,само при тях не се прилага правилника.Всички други агитки и фенове са примерни и си гледат мача,като на театър...Понякога хората се дразнят с тези провокиращи заглавия.Работата не е да се предизвикват толкова много мнение,а на първо място да се гледа обективно и реално на нещата.Така трябва и да се отразяват в статиите!

Takeo
26.11.2009 19:00

Да бе горките онеправдани Левски и прочие софийски тимове. Вие винаги сте невинни, има грандиозен заговор срещу вас и т.н. А съдиите не ги оставихте на мира, все те са некомпетентни. Ако опираше само до тях... Боже бял кахър щеше да е. Ама е факт,че в България играят купища недъгави и МЪРЗЕЛИВИ футболисти с ОГРОМНО и неподплътено с нищо самочувствие, водени от калпави мениджъри.

Huku
26.11.2009 18:51

Тенишев, ти да си бил в ложата по това време ???
Те горкичките гости от Ловеч видиш ли си седяха и феновете на Левски ги блъскаха и биеха.
Потърси някой който е бил на място и го питай дали е било така. И ако за тебе най-важното е да накажат Левски, нека го накажат. Но такива бездарници като съдията Николай Йорданов ще продължават да свалят нивото на и без това трагичния БГ футбол.