Официално: Макгрегър ще се бие с Чандлър

19:11
Официално: Макгрегър ще се бие с Чандлър

Феновете на бойните спортове бяха наградени със страхотна новина за предстоящата на 30 юни галавечер UFC 303 - основната битка там ще бъде между Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър.

Както е известно, Конър отдавна се надява да се върне в октагона след излекуването на контузията на крака, която получи на UFC 264 срещу Дъстин Порие. В студиото на Sportal.bg най-популярният ММА боец също изрази надеждата си, че съвсем скоро ще се изправи срещу Чандлър и най-после Дейна Уайт уважи желанията му.

И за Конър, и за самия Чандлър това ще е завръщане в клетката след дълга пауза - Макгрегър не е бил активен от около три години, а съперникът му от над година и половина. Чандлър за последно беше октагона през ноември 2022-ра, когато загуби със събмишън от Порие.

Голяма новина има и за самия Порие, който ще се бие за титлата в лека категория на UFC 302 срещу настоящия шампион Ислам Махачев. Това ще бъде главната битка на галавечерта през юни, а подгряването ѝ също ще бъде подобаващо с дуел между бившия шампион в средна категория Шон Стрикланд и бившия претендент за пояса Пауло Коста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация