Конър Макгрегър: Имам много още какво да предложа

21:33
Конър Макгрегър: Имам много още какво да предложа

Бившият шампион в две категории на UFC Конър Макгрегър чака то твърде дълго време да се завърне в октагона. Това твърди ирландецът, който за последно кръстоса ръкавици с Дъстин Порие през юли, 2021-а.

Конър счупи крака си в битката реванш с Порие и това доведе до няколко операции и официално пенсиониране за нокаутьора от Дъблин. Бившият носител на поясите при 66 и 70-килограмовите обяви завръщането си и бе вкаран отново в списъците на Американската антидопингова агенция (USADA) с тествани бойци. Ако премине успешно през проверките на USADA, Макгреъгр може да се завърне още през април 2024-а, но все още няма насрочен двубой.

"Имам много още какво да предложа. Тук в Саудитска Арабия ми предлагат да се боксирам с Пакиао, а в UFC не ми предлагат нищо. Трябваше да се завърна през април. С никого друг на са се отнасяли така, а продавам повече от всеки. Би трябвало да се грижат добре за мен, след всичко, което съм направил за компанията, нали? Но аз все още чакам, а търпението ми се изчерпва", заяви 35-годишният спортист пред TNTSports по време на последната боксова галавечер в Рияд, Саудитска Арабия на 23-и декември.

Макгрегър бе уловен и от камерите на бляскавата галавечер в разговор с министъра на развлеченията на Саудитска Арабия

"Нека Мани се качи в по-висока категория. Защо не? Това е спорт. Ако иска аз да сляза в по-ниска категория, би трябвало да мога да позлвам повече от оръжията ми. Трябва да ми позволят да ритам, или да се боря. Няма ли тогава да бъде честно? Питайте го. Дали е мъж или мишка?", коментира Макгрегър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация