Конър Макгрегър: Знам, че София има богата история в бойните спортове и бойните изкуства

11:32
Конър Макгрегър: Знам, че София има богата история в бойните спортове и бойните изкуства

Суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър пристигна в България за дългоочакваната си визита и участие на галавечерта MAX FIGHT 56, както и за рекламирането на своето уиски Proper Twelve, благодарение на агенция Locals.

Небезизвестният бивш шампион в две категории на UFC покани феновете на “Подобаваща вечер с Конър Макгрегър” в зала “Арена София” в четвъртък от 19 часа, когато започва и основната карта на бойната галавечер.

“Очаквам голямо шоу на Макс Файт! Елате в залата”, бяха първите думи на Кънър Макгрегър в София.

Макгрегър е ангажиран напоследък не само с различни бизнес дела, включително посещението на България, но и подготовка за завръщане в октагона на UFC. То евентуално може да се случи в началото на 2024 година.

Знам кой е Кубрат Пулев, но аз съм ММА боец. Може да се боксирам отново, но аз обичам кикове, да използвам граплинг. Не следя толкова бокса, макар че и Канело Алварес искаше да се бие с мен, но аз съм ММА боец”, добави легендарният ирландец на летище “София”.

Той разкри и че ще се завърне в октагона на UFC в началото на следващата година и не изключи вариант да се бие за титла в нова категория.

"Толкова много съм постигнал в кариерата си, така че защо не? Защо не още един пояс? Нещата се развиват добре, обратно съм в антидопинговата програма и съм готов да се бия скоро. Със сигурност ще атакувам титлата", каза още Конър.

Вълнувам се, че ще гледам ММА битките на MAX FIGHT. Знам, че София има богата история в бойните спортове и бойните изкуства. Те домакинстваха на аматьорски шампионат по ММА и мои сънародници се състезаваха тук. Вълнувам се много, че съм тук", сподели ирландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация