Вече е ясно - Тен Хаг е пътник, Ратклиф избра нов мениджър на Юнайтед

10:47
Вече е ясно - Тен Хаг е пътник, Ратклиф избра нов мениджър на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг вече е наясно, че след края на сезона ще бъде уволнен. Според "Сън" няколко от играчите на "червените дяволи" са потвърдили, че в последните седмици са забелязали промяна в поведението на нидерландеца, която е индикация за това, че той вече се е примирил със съдбата си. 

Въпреки резултатите, които отборът постигна в дербитата с Ливърпул, Юнайтед има само една победа в последните си шест мача в първенството и отборът изостава на 11 точки от четвъртото и петото място, така че в момента класирането за участие в Шампионската лига изглежда на практика невъзможно.

Миналия петък Тен Хаг увери на своята пресконференция, че няма съмнение, че ще остане и през следващия сезон, но промяната в настроението му говори за друго. Новият съсобственик сър Джим Ратклиф се въздържа от това да заявява публично подкрепата си за нидерландеца, което също е ясен знак за бъдещето му.

Според "Сън" бившият мениджър на Челси Греъм Потър вече е провел срещa с британския милиардер и е готов да поеме "червените дяволи". Точно поради тази причина през миналата седмица Потър отказа предложението да стане треньор на Аякс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация