Играч на Реал се закани: Ще отмъстим на Ман Сити!

20:06
Играч на Реал се закани: Ще отмъстим на Ман Сити!

Френският полузащитник на Реал Мадрид Орелиан Чуамени отправи ясно послание към Манчестър Сити, заявявайки, че “лос бланкос” ще търсят своето отмъщение в тазгодишните четвъртфинали срещу “гражданите”. Английският шампион изхвърли мадридчани през миналия сезон на полуфиналите в Шампионската лига, а впоследствие стигна и до трофея, но Чуамени е уверен, че той и неговите съотборници ще могат да вземат своя реванш.

“Ние сме Реал Мадрид и не можем да се страхуваме от никого. Те ни елиминираха през миналата година и сега ще си отмъстим. Искаме да защитим името на Реал Мадрид. За да бъдеш най-добрият, трябва да победиш най-добрите. Ние ще спечелим,” категоричен бе халфът.

Чуамени също така отхвърли някои спекулации, че не е доволен от честото му поставяне в центъра на отбраната в клубния си тим. Той коментира, че за него е най-важно да играе и да постига успехи. На няколко пъти в последните седмици Карло Анчелоти бе принуден да поставя френския национал в центъра на защитата на Реал Мадрид поради многото проблеми и контузии в тази зона.

“Крайната ми цел е да се справям добре и да печеля, така че няма значение на каква позиция играя. Просто ми харесва да играя футбол. Любимата ми позиция е в полузащитата, но когато ме слагат в отбрана получавам съвсем друга визия за играта. Харесваше ми, когато треньорът ме поставя да играя там,” заяви Чуамени.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация