Тен Хаг: Проектът ни върви в правилна посока, когато имаме на разположение нашите играчи

23:15
Тен Хаг: Проектът ни върви в правилна посока, когато имаме на разположение нашите играчи

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разкри, че най-вероятно ще може да разчита на контузените Расмус Хойлунд, Хари Магуайър и Аарън Уан Бисака за сблъсъка с Ливърпул от четвъртфиналите на ФА Къп през следващата седмица. Това той заяви на пресконференцията си преди утрешния шампионатен двубой с Евертън, за който ще бъдат готови Маркъс Рашфорд и Джони Еванс.

„Това са добрите новини: Рашфорд и Еванс се възстановиха след дербито (с Манчестър Сити – б.р.), така че ще бъдат на разположение. Като изключим това, съставът е същият освен Омари Форсън, който отпадна заради контузия. За Мейсън Маунт мисля, че в момента е в добър период и скоро ще се завърне. Смятам, че това ще стане след паузата заради националните отбори. Някои играчи планират да се завърнат през следващата седмица. Надяваме се, че нещата ще продължат да се развиват както сега, като очаквам Магуайър и Уан Бисака да се завърнат и да са на разположение за мача ни с Ливърпул. Ситуацията с Хойлунд е подобна“, коментира Тен Хаг, след което говори цялостно за проблемите на тима с травми през този сезон.

„Проектът ни върви в правилна посока, когато имаме на разположение нашите играчи. Топ футболът е свързан с печеленето на мачове и ние продължаваме да работим, за да си подобряваме представянето. Искаме да играем на възможно най-добри нива и ще трябва да го правим с наличните футболисти, които са добри. На ключови позиции ни липсват играчи, които имат много голямо въздействие на начина, по който искаме да играем. Искаме и трябва да бъдем успешни, но понякога сезоните се развиват по този начин. Ние обаче не приемаме това. Ще се борим, въпреки че имахме и продължаваме да имаме проблеми с контузии. Но с футболистите, които имаме на разположение, ще се борим и ще излизаме във всеки мач за победа без значение от това кой е противникът ни“, добави той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация