Кристиано Роналдо отново се препъна в преследването на титлата в Саудитска Арабия

00:02
Кристиано Роналдо отново се препъна в преследването на титлата в Саудитска Арабия

Кристиано Роналдо и неговият Ал-Насър претърпяха нов провал в първенството на Саудитска Арабия. След като преди няколко дни направи 4:4 с последния в класирането Ал-Хазем, днес отборът от Рияд загуби с 1:3 домакинството си на друг от опашкарите в СПЛ - Ал-Раид. По този начин съставът на Луиш Кастро не можа да намали изоставането си от 9 точки спрямо лидера Ал-Хилал, а освен това има мач повече от почти сигурния нов шампион.

За Ал-Насър освен Роналдо играха Садио Мане, Марсело Брозович, Аймерик Лапорт и Давид Оспина. Въпреки това, тимът отново показа много слабости в дефанзивен план и на практика се прости с шансовете си да преследва титлата.

Резултата в полза на Ал-Раид откри Карим Ел-Баркауи в 18-ата минута. Малко по-късно Кристиано Роналдо разтресе напречната греда с мощен шут от въздуха, а при добавката Айман Яхия изравни.

С началото на второто полувреме Мохамед Гузаир вкара втори гол за Ал-Раид. Домакините пропуснаха няколко възможности да изравнят и бяха наказани от Амир Саюд в 87-ата минута. До края Роналдо можеше да направи загубата на отбора си по-почетна, но след изпълнен от него пряк свободен удар топката отново срещна гредата.

През седмицата Ал-Насър претърпя разочарование и в Шампионската лига на Азия, като загуби първия мач от четвъртфиналите срещу Ал-Аин от ОАЕ с 0:1. Реваншът е на 11 март.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация