Кристиано: Всеки голям играч, който иска да дойде, е добре дошъл в Саудитска Арабия

16:05
Кристиано: Всеки голям играч, който иска да дойде, е добре дошъл в Саудитска Арабия

Кристиано Роналдо завърши 2023 година като най-добрия реализатор в световния футбол. Португалецът отбеляза 54 попадения за клубния си и националния отбор в рамките на календарната година, като последното от тях бе при вчерашната победа на Ал-Насър с 4:1 над Ал-Таавон. Роналдо оценява годината като много успешна и е изключително щастлив, че според него е доказал на всички, че решението му да стане част от първенството на Саудитска Арабия е било правилно.

"Щастлив съм, защото когато взех решението да дойда тук, никой не повярва на това, което казах. Но това е минало и вече няма значение. Най-важното е, че лигата се разрасна и че вече играчите искат да дойдат тук, защото знаят, че първенството е конкурентно и сега целият свят го гледа. Всеки голям играч, който иска да дойде, е добре дошъл.

2023 беше много добра година за мен, колективно и индивидуално. Вкарах толкова много голове и помогнах както на Ал-Насър, така и на националния отбор. Наистина съм горд. Чувствам се добре, чувствам се щастлив и следващата година ще се опитам да го направя отново", заяви Роналдо след снощната победа на своя отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация