Моу: Бях "елиминиран" от хора, които знаят твърде малко за футбола

18:12
Моу: Бях "елиминиран" от хора, които знаят твърде малко за футбола

Доскорошният треньор на Рома Жозе Моуриньо, който в момента е коментатор за сайта football.com за евротурнирите, се върна към уволнението си от клуба от Рим. Португалецът намекна, че е останал огорчен от решението на собствениците на Рома.

"Започнаха европейските турнири и най-вече Шампионската лига, която най-важното състезание в световния календар. Аз няма да бъде в тази финална фаза на евротурнирите. Но не защото съм елиминиран, а тъй като бях "елиминиран" от хора, които знаят твърде малко за футбола", каза Моуриньо, очевидно визирайки собствениците на Рома Дан и Райън Фридкин.

Американските бизнесмени уволниха Моуриньо на 16 януари, като повериха поста на легендата на клуба Даниеле Де Роси.

"Такъв е животът, пълен с възходи и падения. Аз съм в процес на растеж, независимо от уволнението, което беше колкото неочаквано, толкова и несправедливо. Но аз ще се върна, и то с по-голям ентусиазъм и увереност за тези мачове на УЕФА", закани се специалистът.

"Участвал съм в много срещи и често съм стигал до финали. Това са специални мачове за треньорите, феновете и играчите. Имам опит, за да знам как да продължа напред. При тези двубои в първия винаги се играе за победа, а на реванша знаеш какво ти трябва. Но трябва да знаеш много добре качествата на съперника си", каза още Жозе Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация