Скандал в съблекалнята на Байерн след поражението от Байер

18:23
Скандал в съблекалнята на Байерн след поражението от Байер

Байерн Мюнхен претърпя сериозен удар по шампионските си амбиции през уикенда, допускайки тежко поражение от основния си конкурент през този сезон Байер (Леверкузен). 

Това е довело до сериозно напрежение в съблекалнята информира “Билд”, а апогей е станал скандал между наставника и Матайс де Лихт. Нидерландският бранител бе част от титулярния състав в пет поредни двубоя в шампионата, но срещу “аспирините” Тухел отново реши да се върна към система с трима централни защитници в лицето на Дайо Упамекано, Ерик Дайър и завърналия се от Купата на Азия Ким Мин-Жае. 

Това е вбесило Де Лихт, който остана на пейките през всичките 90 минути и е довело до напрежението между него и треньора. “Билд” допълва, че централният защитник е изключително разочарован от ситуацията в Байерн и се чувства пренебрегнат. В същото време доста медии в Германия хвърлиха вина върху Тухел и определиха като сериозна грешка решението му да се върне към схемата с трима бранители, която не му помогна за повече стабилност в отбрана, а тимът му допусна цели три попадения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация