Томас Тухел: Сами си усложнихме мача

20:07
Томас Тухел: Сами си усложнихме мача

Наставникът на Байерн Мюнхен Томас Тухел говори след драматичната победа с 3:2 над Аугсбург като гост. Специалистът сподели също, че най-вероятно Кингсли Коман е получил тежка контузия. Френското крило бе забелязан да се придвижва след принудителната си смяна с патерици.

“Доволни сме от резултата. Знаехме, че днес ще имаме малко сменен състав заради контузиите и знаехме, че ще бъде труден мач. Трябваше да бъдем плавни в играта си и трябваше да се стремим към единоборствата. Имахме късмет в началото на мача, след което вкарахме два гола. В края нещата станаха бурни с двете дузпи за Аугсбург. Комплименти за тях и за представянето им. Доволен съм от представянето и подхода на моя отбор”, каза треньорът на Байерн.

"Сами си усложнихме мача. Имахме много шансове да направим резултата 4:1, преди те да получат дузпите, и пропиляхме много възможности за контраатаки. Отчасти заради лошия късмет, а също и заради терена, не решихме мача по-рано", добави още той.

Тухел даде повече информация и за състоянието на крилото Кингсли Коман, който се контузи и бе принудително заменен: “Това е контузия на коляното. Ще трябва да изчакаме и да видим какъв ще е крайният резултат. Вероятно става въпрос за доста сериозна контузия и е много болезнена. Нямаше никакъв шанс той да продължи да играе. Ще трябва да изчакаме изследванията, но се опасяваме, че става дума за контузия на връзките. Вероятно ще отсъства известно време”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация